Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
ULUITOR! Beckham a ajuns la PSG ... vezi ce GEST a facut ... PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 08:29

Beckham a ajuns la PSG si a realizat o premiera in fotbalul mare! GESTUL fara precedent facut de jucator si seici:

                      

"Nu am mai vorbit de mult timp in franceza si va trebui sa lucrez la asta. Sunt entuziasmat pentru ca vorbim de mult timp despre asta. Familia mea va ramane la Londra deoarece copiii sunt in continuare la scoala.

Sunt foarte norocos pentru ca am 37 de ani insa am primit mai multe oferte decat in restul carierei. Am ales Parisul pentru ca am vazut ce incearca sa faca acest club, cu multe transferuri si jucatori mari care vin aici. Sa fac parte din ceva ce progreseaza ma entuziasmeaza.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Tren care merge cu 160 km/h, in Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 08:22

Comisia Europeană a aprobat joi, 31 ianuarie, o investiţie în valoare de 751 de milioane de euro, prin care va fi modernizat tronsonul de cale ferată Sighişoara-Coslariu, o parte a căii ferate Braşov-Simeria.

Proiectul, la care partea română participă cu 133 dintre cele 884 de milioane de euro necesare, va îmbunătăţi viaţa localnicilor şi, speră autorităţile locale, va atrage mai mulţi investitori în zona Mureş-Sibiu-Alba. "Acesta este un bun exemplu de fonduri regionale ale UE care lucrează pentru cetăţeni, transformând în acelaşi timp regiuni în locuri mai bune pentru a face afaceri.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 31 Ianuarie 2013 18:24

In aceasta toamna, in perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013).        Evenimentul, ajuns la cea de a XI-a editie si la cea de a III-a succesiva de la relansarea sa din anul 2011 va avea loc in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

                       

                    

SAB & A 2013 ofera posibilitatea expozantilor sa vanda timp de 10 zile direct publicului vizitator dedicat fenomenului auto. 

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Citeşte mai mult...
 
International
Argentina refuza de 5 ani sa fie evaluata de FMI PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:34

Argentina refuza de cinci ani evaluarile economice pe care Fondul Mondial International le intreprinde in fiecare an in cazul celor 188 de state membre ale sale, a afirmat FMI, cu trei zile inainte de o reuniune a institutiei, cruciala pentru tara.
FMI trebuie sa decida vineri eventuale sanctiuni impotriva autoritatilor de la Buenos Aires, acuzate de mai multe luni de trunchiere a statisticilor sale privind cresterea economica si inflatia, noteaza Agerpres

Citeşte mai mult...
 
Esential
Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:25

Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes, in care ambii parteneri sunt cu gandul mai mult la banii stransi la petrecere.

Dupa patru ani, "casnicia" plina de promisiuni (in mare parte neonorate) risca sa se termine cu un adevarat scandal, iar cei doi "parteneri" au ajuns sa se gandeasca la "divort".
Intr-o tabara se afla Romania, o "doamna" care desi a promis ca va "slabi" ca sa fie mai atractiva (reforme structurale), ca va renunta la vicii (platile clientelare) si ca isi va reduce cheltuielile (privatizari, subventii), nu s-a tinut mai deloc de cuvant. Fondul Monetar International, in rolul mirelui si “sponsorului” casniciei, a ajuns sa strambe din nas si pare sa nu mai aiba incredere in mariajul din interes, chiar daca a castigat bani buni din aceasta relatie (dobanzi, comisioane etc).

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
S-a decis oficial cind va incepe minireturul ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 13:08

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit cînd se va relua actualul campionat.

                                   

"Deşi a fost o discuţie să începem pe 23 februarie, pînă la urmă am decis să debutăm în primul wekeend din martie.

Deci, pe 1 martie, vineri adică, se va relua campionatul cu etapa a 20-a", a declarat Dragomir.

Au mai rămas de disputat 15 etape, iar sezonul se va încheia pe 25 mai.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 782 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home