Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Chiar avem nevoie de FMI? Cum am ajuns datori-vanduti si ce-i de facut.. PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 19:59

 

            Antigua, Barbuda, Bosnia, El Salvador, Georgia, Irak, Iordania, Kosovo, Serbia, Sfantul Cristofor si Nevis. Acestea sunt tarile cu care FMI are semnate, in prezent, acorduri de finantare si "asistenta economica". De pe lista nu lipseste Romania, cel mai mare datornic.

 

            Cum am ajuns in aceasta situatie? Ce-i de facut?

             Autoritatile de la Bucuresti sunt in fata unei misiuni aproape imposibile. Pana in iulie trebuie sa vanda pe banda rulanta mai multe companii de stat si sa puna in practica o serie de reforme controversate, precum introducerea coplatii in sistemul de sanate.

Daca nu vor respecta angajamentele, riscam sa ne luam adio de la un nou acord cu FMI.  Guvernantii se tem de acest lucru pentru ca “umbrela” FMI le-a adus credibilitatea si increderea investitorilor, astfel incat s-au putut imprumuta de pe piata la costuri acceptabile pentru perioada de criza in care ne aflam.

Citeşte mai mult...
 
Sport
A fost infiintata Federatia Romana de Salsa PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 19:14

Inceputul de an este marcat de o realizare semnificativa pentru comunitatea de salsa din Romania, a fost infiintata Federatia Romana de Salsa. Presedintele este Wilmark, iar in urmatoarele luni va fi realizat regulamentul de functionare si vor fi stabilite conditiile prin care o scoala va putea adera la federatie.

                              

**Sursa foto: SalsaMagia.ro

A devenit deja o obisnuita ca luna ianuarie sa insemne pentru lumea Salsa de la noi din tara, Congresul National de Salsa de la Brasov. Un moment important al acestui eveniment este sedinta instructoriilor de salsa de la toate scolile din tara, in care se discuta problemele comunitatii.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie noua 01 februarie 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 13:42

Monitorul Oficial, Partea I nr. 57 din 25/01/2013

Procedură 2013 - Procedură de selectare, prin concurs, a membrilor Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior
Ordin nr. 3084/2013 - Ordin privind publicarea Procedurii de selectare, prin concurs, a membrilor Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior
Hotărâre nr. 1/2012 - Hotărâre pentru modificarea şi completarea Statutului Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, adoptat prin Hotărârea Adunării generale naţionale a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România nr. 1/2009
Ordin nr. 1/2013 - Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire şi ajustare a preţurilor pentru energia electrică şi termică, produsă şi livrată din centrale de cogenerare ce beneficiază de schema de sprijin, respectiv a bonusului pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 3/2010

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
ULUITOR! Beckham a ajuns la PSG ... vezi ce GEST a facut ... PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 08:29

Beckham a ajuns la PSG si a realizat o premiera in fotbalul mare! GESTUL fara precedent facut de jucator si seici:

                      

"Nu am mai vorbit de mult timp in franceza si va trebui sa lucrez la asta. Sunt entuziasmat pentru ca vorbim de mult timp despre asta. Familia mea va ramane la Londra deoarece copiii sunt in continuare la scoala.

Sunt foarte norocos pentru ca am 37 de ani insa am primit mai multe oferte decat in restul carierei. Am ales Parisul pentru ca am vazut ce incearca sa faca acest club, cu multe transferuri si jucatori mari care vin aici. Sa fac parte din ceva ce progreseaza ma entuziasmeaza.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Tren care merge cu 160 km/h, in Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 08:22

Comisia Europeană a aprobat joi, 31 ianuarie, o investiţie în valoare de 751 de milioane de euro, prin care va fi modernizat tronsonul de cale ferată Sighişoara-Coslariu, o parte a căii ferate Braşov-Simeria.

Proiectul, la care partea română participă cu 133 dintre cele 884 de milioane de euro necesare, va îmbunătăţi viaţa localnicilor şi, speră autorităţile locale, va atrage mai mulţi investitori în zona Mureş-Sibiu-Alba. "Acesta este un bun exemplu de fonduri regionale ale UE care lucrează pentru cetăţeni, transformând în acelaşi timp regiuni în locuri mai bune pentru a face afaceri.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 31 Ianuarie 2013 18:24

In aceasta toamna, in perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013).        Evenimentul, ajuns la cea de a XI-a editie si la cea de a III-a succesiva de la relansarea sa din anul 2011 va avea loc in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

                       

                    

SAB & A 2013 ofera posibilitatea expozantilor sa vanda timp de 10 zile direct publicului vizitator dedicat fenomenului auto. 

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 781 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home