Total Media News

Ultimele sitiri

Entertainment
Cursuri dans irlandez 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Februarie 2012 10:34

Cursurile pe anul 2012 incep de luni, 9 ianuarie, iar pe durata intregii luni, cu ocazia aniversarii de un an a scolii, vom oferi un prim curs gratuit tuturor celor ce vor dori sa se inscrie in programul de pregatire in dansul irlandez al STEYsha.

                      Cursurile se tin in permanenta in Bucuresti, la studioul din str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Canon prezinta PowerShot D20 PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:16

Cu totii stim cat de usor este sa iti strici o vacanta prin simplul fapt ca ai scapat aparatul foto in apa, pe ciment sau pentru ca l-ai uitat in soare vreo 2 ore.

 

                      

Pe langa faptul ca nu mai poti sa faci poze in vacanta sau ca ai aruncat pe fereastra banii dati pe camera, mai exista riscul sa pierzi si toate amintirile realizate pana in acel moment nefericit.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Inca o lovitura DURA primita de piratii de pe net PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:09

Acesta este cel mai recent site de de torrent care a anuntat ca isi incheie serviciile, dupa ce Megaupload a fost inchis.

 

                      

Citeşte mai mult...
 
Politic
Mihai Răzvan Ungureanu este numit Prim ministru al Romaniei PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 22:24

REF: Declaraţia de presă a preşedintelui României, Traian BăsescuPreşedintele României, Traian Băsescu, a susţinut luni, 06 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în cadrul căreia a anunţat numele primului-ministru desemnat.

 

Vă prezentăm declaraţia şefului statului, precum şi cea a premierului desemnat:Preşedintele României, Traian Băsescu:

    Bună seara.

În cursul zilei de astăzi am avut consultări cu toate partidele parlamentare, în baza articolului 103 din Constituţia României, pentru consultări în vederea formării unui nou guvern. Aş vrea să fac următoarea precizare: încă din luna decembrie, am avut discuţii cu premierul Emil Boc cu privire la depunerea mandatului. Decizia a fost amânată din motive de interes naţional.

 

                    

În primul rând, în luna decembrie, s-a constatat că ar fi fost foarte greu - în partea a doua a lunii decembrie - să avem o majoritate parlamentară sigură. În al doilea rând, în luna ianuarie a fost vacanţă parlamentară şi obiectivul a devenit mai apoi trecerea evaluării Fondului Monetar Internaţional, a Uniunii Europene şi a Băncii Mondiale, legată de finalizarea anului 2011.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Cursuri suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală, luni şi marţi PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 16:19

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme."În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
BOC A DEMISIONAT: PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 12:23
 

Am depus mandatul Guvernului pentru a detensiona situaţia politică şi socială din ţară

 

             

 

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia din funcţie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 776 din 803

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home