Total Media News

Financiar
Cum poti obtine o dobanda speciala pentru banii din contul curent? PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 22:19

         Sumele detinute in contul curent de clienti sunt remunerate in conditii foarte slabe sau aproape deloc.


             Sunt insa oferte care permit clientilor sa obtina castiguri mai mari, insa acestea sunt oferite in cadrul unor pachete de cont curent.


Afla cand sunt aceste conturi rentabile.

       Contul curent este utilizat in special pentru realizarea de operatiuni, plati si incasari, in timp ce pentru economii, clientii trebuie sa isi deschida conturi speciale sau depozite

.Dobanda zero pentru sumele din contul curent

      Accesul rapid si in orice moment la sumele de bani, prin ATM sau card bancar, este principalul beneficiul al contului curent. Accesibilitatea inseamna insa ca dobanda oferita clientilor este, de cele mai multe ori, cuprinsa intre 0% si 0,15%.

Citeşte mai mult...
 
Monden
10 minute de miscare pe zi fac minuni pentru sanatate PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 22:06

Asa cum gasesti vointa pentru a respecta diete, la fel ai putea gasi in tine ambitia de a face zilnic macar 10 minute de miscare organizata. Motivatii? Exista suficiente, intrucat pentru un om sanatos nu exista contraindicatii cand e vorba de sport, dimpotriva, numai efecte benefice !

                                       

                 Iti mentii greutatea
Pentru femei, in general, acesta este un argument suficient ca sa inceapa sa se miste cate putin in fiecare zi. Cand depui efort, arzi calorii, iar cu cat efortul este mai intens, cu atat reusesti sa-ti controlezi mai bine greutatea.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Cinci companii care s-au retras din Romania in ultimul an PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 21:37

         Un producător american de ulei, un jucător olandez din industria asigurărilor, un retailer francez de îmbrăcăminte, o franciză de fast-food și un lanț german de hipermarketuri.

Aceștia sunt investitori care au ales să iasă de pe piața din România în ultimul an, motivul fiind cel al scăderii afacerilor pe plan local. 

 

        1. Producătorul Untdelemnului de la Bunica

        Americanii de la Cargill, producătorul Untdelemnului de la Bunica, au anunțat recent că îşi vor închide fabrica de la Podari, din judeţul Dolj, din cauza costurilor prea mari.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Deficitul comercial al Romaniei se apropie de 10 miliarde de euro PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 21:33

Exporturile FOB au însumat 200,674 miliarde lei (45,043 miliarde euro), iar importurile CIF au fost de 243,352 miliarde lei (54,607 miliarde euro).

"Comparativ cu anul 2011, exporturile au crescut cu 4,6% la valori exprimate în lei (au scăzut cu 0,5% la valori exprimate în euro), iar importurile au crescut cu 4,5% la valori exprimate în lei (au scăzut cu 0,6% la valori exprimate în euro)", se arată într-un comunicat al INS.
Citeşte mai mult...
 
Esential
DE CE DEMISIONEAZA PAPA PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 13:47

Papa Benedict al XVI-lea a explicat, luni, că nu mai are "forţele" necesare pentru a conduce Biserica Catolică din cauza vârstei sale, de 85 de ani, anunţându-şi demisia pentru 28 februarie, relatează AFP.

               
                                DE CE DEMISIONEAZĂ PAPA. Explicaţiile Suveranului Pontif
                                     DE CE DEMISIONEAZĂ PAPA. Explicaţiile Suveranului Pontif
 "După ce mi-am analizat conştiinţa în faţa Domnului, în diverse rânduri, am ajuns la certitudinea că forţele mele, din cauza vârstei mele avansate, nu mai sunt apte pentru exercitarea într-un mod adecvat a ministerului petrinian", a declarat Papa în latină, în timpul consistoriului de la Vatican, potrivit traducerii în franceză realizată de Vatican ulterior.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
SCRIMA - Cupa Mondiala - Leipzig PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013 10:40

          Echipa României de spadă feminin a cucerit medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială de la Leipzig. Stelistelor Ana-Maria Brânză și Simona Pop li s-au alăturat Amalia Tataran, Adriana Dumitru și Ruxandra Udrea. Un început de drum promițător pentru noua echipă a țării.

                           

       Tot bronz a fost metalul cu care a fost răsplătită echipa masculină de sabie a României la Cupa Mondială de la Madrid. Stelistul Alin Badea împreună cu Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu și Ciprian Galateanu reprezintă noua formulă de succes.

 


Pagina 775 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home