Total Media News

Ultimele sitiri

Copii-adolescenti
Alimentatia gravidei: fructe da, zahar nu PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 23:05

              Desigur, poftesti la savarine, la amandine si la multe alte deserturi facute de mama sau de soacra. Nu spune nimeni ca in sarcina nu ai voie sa gusti cate putin din ceea ce-ti face cu ochiul - cu conditia sa te opresti la o feliuta! Zaharul are si el rolul lui pentru ca bebelusul din burtica sa se dezvolte frumos, insa este important numai zaharul din surse naturale, nu si zaharul rafinat din prajiturile care te tenteaza atat.

 

       Atentie la excesul de zahar in sarcina
       Prea multe dulciuri de acest gen (pe baza de zahar rafinat) au drept rezultat un exces ponderal - cu efecte negative asociate -  si pot favoriza instalarea diabetului gestational, periculos atat pentru tine, cat si pentru fat.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Un asteroid va trece miine aproape de Pamint PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 23:00

Asteroidul 2012 DA14 va trece mâine la o distanță de 27.650 de kilometri de Pământ.

Este cea mai mică distanță la care a trecut vreodată un asteroid de dimensiunea aceasta de la începutul monitorizării asteroizilor, relatează LiveScience.

                             

Însă oamenii de știință au arătat că asteroidul nu reprezintă un pericol pentru planeta noastră.

Potrivit estimărilor, asteroidul 2012 DA14 are un diametru de aproximativ 50 de metri și o masă de 130.000 de tone.Asteoidul va trece la o distanță mai mică decât cea la care se află unii dintre sateliții artificiali aflați pe orbită în jurul Pământului. El a fost descoperit în urmă cu un an, în februarie 2012, cu ajutorul Observatorului astronomic din Mallorca (Insulele Baleare, Spania).

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Plecarea lui Rossi a DISTRUS Ducati! "Situatia e grea, singura noutate e vopseaua motocicletei" PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 16:20

În august 2010, atunci când Valentino Rossi şi-a luat rămas bun de la Yamaha şi a anunţat că a semnat un contract pe doi ani cu Ducati, italienii erau entuziasmaţi. Într-o continuă lipsă de rezultate de la plecarea lui Casey Stoner, Ducati spera că "Il Dottore" poate revitaliza echipa. Cu toate acestea, septuplul campion mondial MotoGP nu a reuşit mare lucru. Trecerea lui prin garajul Ducati nu a adus plusuri de performanţă, ci doar de marketing. 

                          

În toamna lui 2012, Rossi şi-a anunţat revenirea la Yamaha Racing, iar Ducati l-a înrolat pe Andrea Dovizioso pentru a face echipă cu Nicky Hayden. Nici această mutare nu a dat roade, iar explicaţia pare să fie legată din ce în ce mai puţin de pilot. Problema e motocicleta, conform declaraţiilui lui Dovi după sesiunea de teste oficiale din Sepang. 

Citeşte mai mult...
 
Monden
A opta editie a Balului Vienez are loc sambata, 2 martie 2013, la Palatul Parlamentului PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 14:22

JW Marriott Bucharest Grand Hotel va organiza la Palatul Parlamentului in seara de 2 martie 2013 cea de-a opta editie a Balului Vienez, eveniment organizat in beneficiul organizatiilor United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Dl. Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel declara:

                   
                

Ne face o deosebita placere sa aducem din nou traditia si eleganta balurilor vieneze in Bucuresti si sa straluceasca valsul intr-o seara unica si de neuitat. Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se bucura sa anunte in acest an cea de-a opta editie. Echipa hotelului JW Marriott si partenerii nostri au pregatit inca din septembrie 2012 aceasta seara de gala. Meniul rafinat este special conceput in consonanta cu exigentele vieneze, culminand cu o simfonie a deserturilor. Sunt asteptati peste 700 de oaspeti, parteneri si sponsori, reprezentanti ai mediului diplomatic si ai principalelor case regale din Europa, carora le vom oferi un spectacol unic.

Le multumim tuturor pentru sprijin, pentru ca ne sunt alaturi in eforturile noastre de a sustine organizatiile United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Va asteptam intr-un regal vienez autentic!

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Premiera medicala in Romania: Terapia Durerii prin epiduroscopie ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2013 19:33

            Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă şi Terapia Durerii , va folosi, pentru prima dată în România, epiduroscopia ca mijloc de tratament pentru pacienţii cu diverse afecţiuni spinale. Primele intervenţii vor avea loc joi, 14 februarie 2013, între orele 9:00 -16:00, la Centrul Medical Hemodinamic din Bucureşti (Sos. Mihai Bravu, nr. 281, sect. 3, în incinta CDT Victor Babeş – etaj 3). Dr. Ovidiu Nicolae Palea va trata folosind epiduroscopia 5 pacienţi diagnosticaţi cu hernii de disc, discopatii lombare şi sindrom post-laminectomie după multiple operaţii pe coloană.

       Epiduroscopia  - endoscopia canalului spinal – este o intervenţie endoscopică modernă şi eficientă, utilizată în diagnosticarea şi managementul durerii. Epiduroscopia este folosită atât ca metodă de diagnosticare, prin vizualizarea patologiei în timp real, cât şi ca opţiune de tratament, permiţând tratamentul patologiei existente prin ablaţie cu laser.

    „Epiduroscopia deschide noi căi de tratare a pacienţilor şi, folosită incipient, poate controla durerea înainte de instalarea cronicizării. Epiduroscopia poate fi folosită în tratamentul herniilor de disc, discopatiilor lombare, cicatricilor post-operatorii lombare, etc.”, a explicat Dr. Palea.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie noua 13.02.2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2013 18:34

               Monitorul Oficial, Partea I nr. 86 din 08/02/2013


            Situaţie nr. 1/2013 - Situaţia privind rapoartele detaliate ale veniturilor şi cheltuielilor electorale întocmite de către partidele politice, alianţa politică, alianţa electorală, organizaţiile cetăţenilor români aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 9 decembrie 2012, care se publică de către Autoritatea Electorală Permanentă conform art. 38 alin. (3) din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale
           Hotărâre nr. 50/2013 - Hotărâre pentru modificarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcţie, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcţia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiaşi instanţe ori aceluiaşi parchet, precum şi în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate la instanţe şi parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007

Citeşte mai mult...
 


Pagina 773 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home