Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Manusi speciale pentru portarul Joe Hart pentru finala de pe Wembley PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Mai 2013 13:52

    The special whiteout gloves Joe Hart will wear for Saturday's FA Cup Final at Wembley as Manchester City take on Wigan Athletic.

                                                   

                                

 

    As the 2012/13 season draws to a close, we’re excited to reveal some football boots that will really stand out on the pitch for our players around the world. A clear step away from flashy colours and graphics, the Whiteout collection presents our collection of boots with a complete all-white look, giving the shoes a clean, stylish design.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Primul cros care va avea loc simultan, in toata tara - Crosul Tineretului PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Mai 2013 13:33

    Seria evenimentelor din cadrul „Zilelor Tineretului” organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului, se vor încheia miercuri, 8 mai 2013, cu primul cros care va avea loc simultan, în toată ţara - „Crosul Tineretului”.

                                       

     În Bucureşti, startul va fi dat la ora 10:00, în Piaţa Charles de Gaulle, de către campioana olimpică şi multipla campioană europeană şi mondială Gabriela Szabo.

Citeşte mai mult...
 
IT
SAPPHIRE isi incepe livrarea de placa grafica a modelului HD 7990 PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Mai 2013 09:56

Arhitectura Dual GCN oferă cea mai rapidă placă grafică de până acum

 

                                                                        

   SAPPHIRE Technology a anunţat că va începe distribuirea modelului HD 7990 – cea mai rapidă placă grafică disponibilă având la bază arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

    SAPPHIRE HD 7990 beneficiază de o arhitectură dual GPU cu un total de 4096 unităţi de procesare şi frecvenţe pentru core de 1GHz (cu Boost activat), ce oferă o putere de calcul de până la 8.2 TeraFlops. Este echipată cu 6GB memorie DDR5, iar configuraţia de ieşiri Dual-Link DVI si patru DisplayPort suportă în mod simultan până la 5 display-uri în configuraţie AMD Eyefinity. Ansamblul generos de heatpipe-uri este răcit de trei ventilatoare axiale ce asigură silentiozitatea plăcii chiar şi în condiţii de sarcină.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Care sunt cele mai solide banci din lume PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Mai 2013 09:23

      Qatar National Bank, Oversea-Chinese Banking din Singapore şi Canadian Imperial Bank of Commerce  sunt  cotate  ca  cele  mai  solide  banci  din  lume 

 


  De altfel, băncile din Singapore şi cele din Canada domină topul celor mai solide bănci din lume. Dintre băncile care au subsidiare şi în România doar americanii de la Citi şi turcii de la Garanti sunt în top 20 cele mai solide bănci din lume.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Expozitia Tuning World Bodensee 9-12 mai 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Mai 2013 17:41

       Tuning World Bodensee este  ,poate ,  cel  mai  mare  târg internațional pentru Tuning  al vehiculelor.

                                               

     La   acest  Eveniment   ce   are loc din 2003,   si  s-a impus ca cel mai mare târg de tuning din Europa, vor fi  prezenti  doi  colaboratori  ai  nostrii  care  ne  vor  tine la  curent  cu  desfasurarea  evenimentului.

    La Tuning World se  da  tonul  pentru   tunnerul din vehicule , dotate cu spoilere și sunt  folosite   vopsele  speciale   pentru  a  vopsi   diversele  masini  prezente  la  expozitie.

    Interioarele sunt în mare parte echipate cu sistem de sunet și gadget-uri de lux.

  Multe cluburi de tuning sunt reprezentate la târg și oferă o perspectivă asupra evenimentelor și schimbări în stilul de viață al tunerului vehiculului.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Pastele crestin PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Mai 2013 12:29

      Paștele este o sărbătoare religioasă creștină anuală ce comemorează învierea lui Iisus Hristos - conform tradiției creștine - Fiul lui Dumnezeu, care a biruit moartea.

                            

                                

                                  **  Jesus resurrected and Mary Magdalene

   

    Paștele este sărbătoarea cea mai sfântă din calendarul creștin, urmată de Crăciun. Primele 2 zile de Paști sunt recunoscute ca zile libere în majoritatea țărilor de tradiție creștină (inclusiv România), cu excepția notabilă a Statelor Unite, unde este sărbătorită doar duminica Paștelui, nu și lunea Paștelui.

    Paștile creștine au loc nu departe în calendar de sărbătoarea Paștelui evreiesc - Pesah, care comemorează Exodul, pentru că se crede că Iisus a înviat în zilele în care se ținea această festivitate.

        

Citeşte mai mult...
 


Pagina 729 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home