Total Media News

Ultimele sitiri

International
Germania, datorie de 140 de ori mai mare decat Cipru PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Mai 2013 09:48

Cine pe cine duce-n spinare?

     Stiti teoria cu "Germania cea harnica si productiva, nevoita sa sustina si tarile mai lenese, inglodate in datorii" ?
                             
       Aceasta "locomotiva a Uniunii Europene" are o datorie publica de peste 100 de ori mai mare decat Cipru, micul stat unde finantatorii mondiali vor sa impoziteze drastic depozitele bancare, ca masura anti-criza.
     "Bazandu-se pe economia sa puternica, pe nivelul exporturilor si rata scazuta a somajului, Germania se vede pe sine drept unicul adult al Europei, responsabil sa adune laolalta fiii risipitori, pentru a mentine familia unita", se arata intr-un comentariuReuters
Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie noua 11.05.2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 14:16

                Monitorul Oficial, Partea I nr. 243 din 26/04/2013
    

          Lege nr. 114/2013 - Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2011 privind stocarea geologică a dioxidului de carbon
         Decret nr. 409/2013 - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2011 privind stocarea geologică a dioxidului de carbon
        Lege nr. 118/2013 - Lege pentru aderarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la Asociaţia Internaţională a Înaltelor Jurisdicţii Administrative, pentru aderarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor la Organizaţia Europeană a Serviciilor Penitenciare şi Corecţionale - EuroPris, pentru aderarea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la Registrul European al Comerţului, pentru aprobarea plăţii unor contribuţii ale Ministerului Justiţiei, ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ale Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor la organismele internaţionale, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte

     

Citeşte mai mult...
 
International
Slovenia in criza. "Povestea de succes" s-a terminat PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 12:29

     Creşterea economică scade continuu de câţiva ani iar şomajul s-a dublat comparativ cu anul 2008.

     Principalele bănci ale ţării se află în pragul falimentului. Este o stare pe care Slovenia nu a mai cunoscut-o până acum, fiindcă ţara era privită ca un elev-model între noii membri ai UE, scrie Deutsche Welle.

                           
      "Slovenia ca poveste de succes, aşa cum a fost prezentată de mass media străine şi autohtone, s-a dovedit o iluzie", a declarat Anej Korsika. "Criza ne-a lovit din plin. Oamenii şi-au pierdut locurile de muncă, salariile bugetarilor au fost micşorate iar viaţa de zi cu zi a devenit plină de greutăţi".
    Cândva, Korsika a ajuns la convingerea că paharul s-a umplut. El a fost unul din organizatorii protestelor de amploare care i-au ţinut pe politicieni în şah vreme de mai multe luni şi care au provocat, în final, căderea guvernului conservator, condus de Janez Jansa. Acelui cabinet, fatală i-a fost până la urmă politica de austeritate, la care s-au adăugat câteva scandaluri de corupţie.
Citeşte mai mult...
 
Cultura
Expozitie de Pictura Valentina Irina Ciobanu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 08:11

    " Valentina Irina Ciobanu concepe modernitatea ca pe un opus al abstractizării, în temeiul unei practici de şevalet şi al unor contracte spirituale cu un public cultivat recuperate din veacurile vechi, unele chiar din Renaştere. " - Tudor Octavian

                                         

    Lucrarile din aceasta expozitie sunt realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa o reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci.Reteta renascentista a fost adaptata pentru a pemite utilizarea materialelor moderne, artista apeland la mai multe tehnici (acuarela, pasteluri de acuarela, accente de tempera si tus) pentru a surprinde deopotriva gratia si miscarea personajelor sale.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Scandalul carnii de cal: vinovatii ar putea scapa nepedepsiti PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 07:14

 

           Scandalul cărnii de cal: vinovaţii ar putea scăpa nepedepsiţi

                

       Într-un articol publicat de cotidianul britanic “The Guardian” se arată că autorităţile irlandeze se confruntă deja cu acuzaţii, preferând să protejeze industria alimentară din ţara lor şi refuzând să denunţe toate părţile implicate.

    O sursă aflată sub protecţia anonimatului a declarat pentru cotidian că investigatorii “nu vor putea identifica şi pune sub acuzare vreunul dintre abatoarele mari, din cauza tăcerii” autorităţilor irlandeze.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Psihologia pacientului cu boli de stomac PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Mai 2013 11:53

       Bolile de stomac semnifica cel mai frecvent pornirea de a nu accepta ceea ce vine din exterior si care este perceput drept ceva impus.

                         

     Predispusa la dureri de stomac este persoana care pune pe primul plan raporturile cu autoritatea si preocuparea pentru competitie, rivalitate si performanta. Senzatia de a fi dominata este foarte intensa la aceasta persoana, ea nemaifiind capabila sa se opuna, cu atat mai putin sa-si sustina ori sa-si impuna intentiile. In acest caz, simtomele care apar sunt de tip esofagian.

     Daca totusi aceasta persoana este apta sa intre in competitie si face eforturi pentru a se afirma, pentru a dobandi intaietate, aflandu-se intr-o pozitie intermediara, simptomele sunt preponderent gastrice. Ambitiosul care considera ca detine deja o anumita pozitie, autoritatea nemaifiind decat un factor agasant, este predispus in special la patologie duodenala. Ideea de autoritate este firul rosu care strabate patologia digestiva superioara (eso-gastro-duodenala).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 727 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home