Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
Incearca terapia ANTICELULITICA nr. 1 pe plan mondial! Rezultate garantate! PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Mai 2013 10:54

     Toate femeile isi doresc un corp de invidiat, insa majoritatea se confrunta cu problemele generate de celulita.
                         
       Pentru sezonul primavara-vara 2013, iti propunem cel mai eficient tratament anticelulitic -NR 1 GLOBAL in combatarea celulitei, reducerea in circumferinta si remodelare corporala- Velasmooth! Acesta este cel mai puternic tratament anticelulitic, singurul la nivel mondial care beneficiaza de atestatul FDA (Food and Drug Administration, forul suprem care se ocupa cu aprobarea si reglementarile din domeniul alimentelor, medicamentelor si aparaturii medicale in SUA).

Citeşte mai mult...
 
Sport
Marius Vizer a cistigat presedintia SportAccord PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Mai 2013 09:55

       Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, a cîştigat preşedinţia SportAccord,informează Realitatea TV.

 

                        

    "Din 2017 vreau să organizez campionatele mondiale reunite în aceeaşi ţară, fără să fie necesare investiţii de infrastructură, logistică, aşa cum se face pentru sporturile olimpice, dar şi din resurse generate de un eveniment local. Vom finanţa federaţiile naţionale care se confruntă cu o serie de neajunsuri. Din bugetele atrase de Banca Internaţională a Sportului, Loteria Internaţională a Sportului un fond de investiţii. SportAccord este o organizaţie înfiinţată în 1967, la care au aderat atunci 26 de federaţii internaţionale şi actualmente un frup de 106 organizaţii internaţionale: 35 olimpice şi 71 deolimpice. SportAccord este o forţă reală a sportului mondial care de câteva decenii a fost ţinută într-o poziţie pasivă şi pe care vreau eu să o trezesc acum", a declarat Vizer, la Realitatea TV.

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Campionatul National de Karate FRK WKC -- Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00 PDF Imprimare Email
Vineri, 31 Mai 2013 07:48

     Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00, Sala Sporturilor din Brasov gazduieste Campionatul National de Karate FRK WKC pentru copii si cadeti, organizat de Federatia Romana de Karate WKC.


                              


   Peste 500 de sportivi, viitorul karate-ului national si international, sunt gata sa-si arate maiestria si sa lupte pentru primul loc al podiumului.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Certificatul energetic al cladirilor, obligatoriu in 2 luni. PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2013 14:19

    Saptamana trecuta a aparut in Monitorul Oficial nr. 283 din 20 mai 2013, Legea nr. 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, care prevede obligativitatea prezentarii certificatului energetic al cladirii la vanzarea sau inchirierea acestora.
                                             
      „Proprietarii si potentialii clienti trebuie sa isi puna pe agenda data de 20 iulie 2013, ca data de intrare in vigoare a legii aparute in Monitorul Oficial nr. 283 din 20 mai 2013, de cand fiecare proprietar va fi obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, dupa caz, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificatul energetic, altfel contractele de vanzare-cumparare sau inchiriere fiind supuse nulitatii relative, potrivit prevederilor Codului civil. Art. 13”, a spus Alexandru Petrescu, Managing Partner al Esop Consulting l CORFAC International.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Dan Diaconescu: Am preluat 4 licente ca sa relansez OTV-ul PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2013 14:15

     Dan Diaconescu    vrea sa redeschida OTV-ul pe o alta licenta, dupa ce postul a fost inchis in urma cu cinci luni pentru neplata unor amenzi date de CNA.

     Diaconescu, care sustine ca a preluat doua licente in tara si doua in strainatate, a declarat ca el nu va fi si patronul in acte al noului OTV si al celorlalte posturi, actionariatul majoritar fiind detinut de colaboratoarea sa, Diana Voiculescu. "Am obtinut doua licente pe teritoriul Uniunii Europene, in baza carora am putea emite si de maine. in aceasta maniera nu am mai avea raporturi directe cu CNA, ci doar cu firmele de cablu", a declarat Dan Diaconescu astazi in fata Consiliului National al Audiovizualului, potrivit Paginademedia.ro.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cum a devenit Romania o "colonie" PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2013 12:50

           Am scos totul la vandut, si cu asta ce-am facut   ?

                        

 

       Dintr-o tara independenta si fara datorii cum era in 1989, Romania a ajuns o "colonie", in care deciziile strategice sunt luate mai degraba la Bruxelles si de catre FMI, decat la Bucuresti. Care au fost momentele cheie in transformarea Romaniei intr-o tara cu autonomie doar pe hartie.

      "Sunt cateva elemente care nu pot fi negate. Situatia economica si politica a Romaniei este foarte apropiata de ceea ce inseamna colonie", a spus pentru DailyBusiness.ro analistul economic Mircea Cosea, care a lansat ideea transformarii Romaniei in colonie inca din 2002.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 719 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home