Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Salariul minim majorat de la 1 iulie PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2013 13:53

       Salariul minim brut va creste pentru a doua oara in acest an si va deveni, incepand de la 1 iulie, 800 de lei, ceea ce inseamna ca toti angajatorii care au salariati platiti cu minimul pe economie trebuie sa le mareasca acestora leafa de luna urmatoare.

 

     Plata unor salarii mai mari nu este singura grija a patronilor, reglementarile legale impunandu-le acestora si cateva obligatii birocratice, care ignorate pot aduce amenzi de pana la 8.000 de lei.

Majorarea salariului minim pe economie la 800 de lei este prevazuta in HG nr. 23/2013, actul normativ publicat la final de ianuarie, care prevedea cresterea salariala in doua etape:

  • De la 700 la 750 de lei incepand cu 1 februarie
  • De la 750 la 800 de lei incepand 1 iulie.
Citeşte mai mult...
 
Auto
Un nou importator Ssangyong in Romania PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2013 13:02

      În calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lansează în această vară pe piaţa din România gama de produse complet înnoite ale mărcii Ssangyong.

              

    Construim o nouă reţea de dealeri în oraşele mai mari din ţară, prin care va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren Ssangyong, apreciate pentru performanţele off-road, robusteţea, fiabilitatea şi calitatea acestora.

Citeşte mai mult...
 
International
Economia Italiei a scazut peste asteptari in primul trimestru PDF Imprimare Email
Luni, 10 Iunie 2013 18:25

    Economia Italiei s-a contractat cu 2,4% in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu 0,6 comparativ cu trimestrul anterior, peste asteptarile analistilor, fiind inregistrate scaderi in toate sectoarele, cu exceptia agriculturii, potrivit institutului de statistica Istat.

                         

   Estimarea preliminara a Istat a fost o scadere de 0,5% comparativ cu ultimul trimestru din 2012, relateaza MarketWatch, potrivit Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Cum poti sa platesti mai putin la stat PDF Imprimare Email
Luni, 10 Iunie 2013 17:56

         Deducerea personala reprezinta o facilitate fiscala acordata de stat salariatilor, care se traduce printr-un castig de cateva zeci de lei lunar.

    Astfel, pot obtine deducere personala romanii cu contracte individuale de munca, care realizeaza venituri brute mai mici de 3.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Auto
RABLA 2013. Programul a inceput luni dimineata cu scandal in Capitala PDF Imprimare Email
Luni, 10 Iunie 2013 12:40

                 Zeci de persoane au blocat duminica noapte drumul de acces in curtea centrului.

                                               

     Oamenii spun ca stau de trei zile la rand, ca sa fie siguri ca obtin un tichet pentru o masina noua si s-au infuriat pe cateva persoane pe care le acuza ca ar incerca sa ia voucherul cu "ajutor", ca sa nu mai stea la cozi.

     Un barbat a sosit in miez de noapte la centrul de colectare din Berceni, dar nu s-a asezat la coada. Asa ca ceilalti oameni care stateau la rand au intrat la banuieli si l-au acuzat ca vrea sa intre in fata.

Citeşte mai mult...
 
Sport
CSA Steaua - 66 de ani PDF Imprimare Email
Luni, 10 Iunie 2013 11:22

      Pe 7 iunie 2013 Clubul Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREȘTI   a  implinit   66 ani de activitate neîntreruptă.

                                        

     Deținător al unui palmares impresionant, câștigat de-a lungul unei existențe dăruite total ideii de mare performanță pe plan intern și internațional, clubul reprezentativ al militarilor și-a câștigat definitiv locul nu doar în conștiința Armatei Române, ci și  în cea a Sportului Românesc, ca și în inimile tuturor Românilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 717 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home