Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
Idei de coafuri simple pentru plaja PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Iunie 2013 15:12

          Coafurile pentru plaja nu necesita nici prea multa indemanare, nici prea multa rabdare.

                                                 

    Vara aceasta in tendinte apar, in primul rand, impletiturile, fie ca sunt discrete, spic sau lejere si accesoriile florale. Se mentin printre preferate cocurile prinse neglijent dar si cocurile simple de balerina. Prin urmare, in aceasta vara ai destule optiuni feminine si interesante de coafare a parului. 

       Hawaii Style

      Florile in par, fie ele naturale sau artificiale, sunt un must-have atunci cand iti petreci ziua pe o plaja fierbinte sau langa o piscina racoroasa. Indiferent ca alegi sa iti lasi parul liber, ca il prinzi intr-un coc sau o coada, adauga si un accesoriu floral. Orhideele sunt cele care ofera o frumoasa nota de exotism, insa poti apela, desigur, la orice alt tip de floare.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Dinamo si Viitorul joaca finala campionatului de juniori PDF Imprimare Email
Joi, 13 Iunie 2013 22:47

        Acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, nu trebuie să-şi facă griji în privinţa viitorului echipei din Șoseaua “Ştefan cel Mare“.

        

      Grupa de Juniori A a lui Dinamo s-a calificat în finala campionatului după ce a învins echipa similară a Şcolii de Fotbal Gică Popescu cu scorul de 3-1.Juniorii pregătiţi de Lucian Mezei au câştigat turneul zonal şi s-au calificat în finala campionatului naţional. Dinamoviştii au deschis scorul prin Bogdan Stăvilă, cu puţin înainte de pauză.

                  Finala  se  va  desfasura  la  Buftea  incepind  cu  ora  20,00.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
5 propuneri pentru cresterea numarului de turisti in sudul litoralului PDF Imprimare Email
Joi, 13 Iunie 2013 16:57

     Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) a analizat, miercuri, solutiile prioritare menite sa asigure revigorarea si salvarea societatilor de turism din Sudul Litoralului de la faliment, precum si sprijinul acordat Asociatiei Investitorilor in Statiunea Turistica Venus pentru promovarea actiunilor care au ca scop cresterea numarului de turisti.

                                          

     In acest sens, FPTS propune:

    1. Solutionarea tuturor problemelor de infrastructura din transportul rutier si CFR pentru a se mari siguranta in trafic a turistilor si accesul mai usor spre litoral (oprirea tuturor lucrarilor de reparatii si intretinere pe perioada sezonului estival, introducerea trenurilor de viteza, transportul auto de la Gara CFR Constanta spre sudul litoralului sa se realizeze prin statiuni, etc).

   2. Realizarea in parteneriat cu Primariile din sudul litoralului a unor Centre de Informare Turistica si rezervari online unde sa fie cuprinse toate bazele turistice.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Cel mai exclusivist automobil inmatriculat in Romania PDF Imprimare Email
Joi, 13 Iunie 2013 13:55

           Vânzările de automobile exclusiviste au crescut pe piaţa locală în ultimii ani, clienţii români orientându-se tot mai mult către maşini tot mai rare.

                        

   Din această categorie fac parte mărci precum Morgan, Pagani, TVR, sau, mai nou, Bufori.

  Luna trecută în România a fost înmatriculat un Bufori La Joya, un coupe cu două locuri, cu design inspirat din anii 30, dar cu dotări moderne. Bufori, un brand australian la origine, produce în prezent cel mult 300 de automobile anual. La nivel mondial Bufori are dealeri doar în Australia, China, Cehia, Hong Kong, Malaezia, Rusia şi Statele Unite.

Citeşte mai mult...
 
IT
Protejati-va echipamentele ! PDF Imprimare Email
Joi, 13 Iunie 2013 13:42

            Echipamentele hardware: calculatoare, monitoare, echipamente periferice, echipamente de stocare externe, sisteme multimedia şi console de jocuri, sisteme de securitate, echipamente de reţea, servere, pot fi protejate de fluctuaţiile şi întreruperile de energie electrică cu ajutorul UPS-urilor APC.

                                          

           APC are reputaţia unor echipamente de calitate care îşi recuperează rapid investiţia în achiziţia lor prin beneficiile aduse.
     Seria APC Back-UPS Pro oferă timp de back-up pe baterie în cazul întreruperii alimentării cu energie precum şi stabilizarea nivelului tensiunii. Sînt insoţite de software de management cu instrumente suplimentare pentru controlul sursei şi a alimentării. Caracteristici de top pentru aceste UPS-uri: reglarea automată a tensiunii (AVR), ecran LCD, funcţia de economie de energie pentru un consum scăzut de energie.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
SCRIMA - Campionatul European - Zagreb, Croatia PDF Imprimare Email
Joi, 13 Iunie 2013 12:23

      Cea mai importantă competiție continentală urmează să se desfășoare în acest weekend la Zagreb (Croația).

                                  

      La această ediție a Campionatului European de seniori, CSA Steaua va fi reprezentat de șapte sportivi înscriși în probele de sabie, floretă și spadă atât la masculin și feminin, individual și pe echipe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 715 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home