Total Media News

International
Vizita regala la sediul British Council Bucuresti PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Iunie 2013 09:34

              Altetele  Sale Regale Printul Edward si Contesa de Wessex au vizitat sediul British Council Bucuresti marti, 25 iunie, in cadrul programului lor oficial care a inclus si o serie de evenimente dedicate aniversarii de 75 de ani a British Council Romania.

                                               
      Printul Edward, Conte de Wessex si Contesa de Wessex au fost intampinati de Martin Davidson, Chief Executive British Council, Nigel Townson, Director British Council Romania, si membrii British Council cu traditionala paine si sare.
      Pe durata vizitei, acestia au avut ocazia de a de intalni cu echipa British Council Bucuresti, iar Contesa de Wessex a vizitat, de asemenea, una din clasele noastre de limba engleza unde a vorbit copiilor prezenti la curs.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Relatia cu FMI ne-a adus mai mult rau decat bine PDF Imprimare Email
Joi, 27 Iunie 2013 17:01

                            Acordul cu FMI, un mar otravit  ?

              Cum au ingropat "expertii" economia privata

                                           

     Acordul cu FMI expira pe 30 iunie, iar autoritatile incearca din rasputeri sa convinga boardul de la Washington ca avem nevoie de o noua "centura de siguranta". Specialistii in finante vin cu opinii total diferite in privinta "binefacerilor" intelegerii.

    Vor deraia guvernantii economia fara banii Fondului, sau dimpotriva, acordul ne adanceste in criza?

    Acordul cu FMI a fost “centura de siguranta” in vreme de criza. Pana acum am imprumutat 12,95 miliarde de euro si am mai avut la dispozitie alte aproape 4 miliarde, pentru vremuri grele. Pe ce s-au dus banii este deja arhicunoscut – guvernantii au asigurat "pacea sociala", platind salariile si pensiile si acoperind gaurile tot mai mari din buget.

      “Relatia cu FMI ne-a adus mai mult rau decat bine”, afirma, recent, analistul Ilie Serbanescu.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
E&Y: Digitalul va depasi 50% din piata media pana in 2015 PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Iunie 2013 15:12

        In prezent, veniturile provenind din zona de digital se cifreaza, in medie, la 47% din totalul pietei media, iar pana in 2015, acestea vor depasi 57%, digitalul devenind astfel noua norma a industriei si sursa majoritara de venituri pentru companiile de media si divertisment, se arata intr-un studiu Ernst & Young.

      Studiul identifica principalele caracteristici ale „liderilor digitali de succes” din industria de media si divertisment.

       Companiile de succes sunt cele care folosesc noile tehnologii nu doar pentru a dezvolta noi produse si servicii, ci si pentru a construi organizatii mai agile, capabile sa simta din timp si sa raspunda mult mai rapid la modificarile ce survin in asteptarile consumatorilor, in oportunitatile din piata si pe zona de riscuri. Liderii digitali de succes sunt cei care definesc noile matrici ale agilitatii organizationale, pe masura ce are loc tranzitia catre digital a industriei de media si divertisment iar digitalul devine noua norma. "Mobilul, retelele sociale, tehnologiile cloud si big data analytics sunt cele care seteaza noile reguli ale jocului pentru firmele de media si divertisment", a spus Elena Badea, Director de Marketing si Comunicare, Ernst & Young Romania. "Toate aceste tehnologii pot fi de folos liderilor digitali din industria de media si divertisment, care au facut deja pasi mari adoptand devreme digitalul, ca sa-si extinda avantajele, iar pentru cei care au ramas in urma reprezinta o buna oportunitate ca sa se poata adapta mai rapid si sa recupereze din intarzieri", a adaugat Badea.

Citeşte mai mult...
 
Auto
RALLY CROSS etapa a IIIa PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Iunie 2013 07:49

                                      SPEED  RALLY  Bucuresti

            organizeaza   etapa   a  IIIa  a  Campionatului  National   de  RALLY  CROSS

                                                         

                                       pe  29  si  30  iunie  2013  incepind  cu  orele  10,00

      Aceasta  etapa   organizata  de  SPEED  RALLY   este  organizata  impreuna  si  cu  sprijinul  : Consiliului  Judetean  Giurgiu , Primaria  Comunei  Comana, FRAS  si  Ministerul  Tineretului  si  Sportului.

    

     Parteneri   media  :  TOTAL  MEDIA  NEWS.

     Sponsori  :  REPSOL  , Transport  International, ELIT.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Nicolae Cristescu a luat Rapidul !!! PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 21:26

         Omul de afaceri Nicolae Cristescu a incheiat intr-un final negocierile cu George Copos pentru preluarea Rapidului

                         

    "Ma bucur ca George Copos a demonstrat ca e rapidist. A renuntat in final la toate pretentiile, absurde de altfel, pe care le avea, si am batut palma. Chiar și așa, petrecerea o facem după ce vom semna", a spus Nicolae Cristescu.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Steaua a scapat ! PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 19:09

      În sfîrşit, după 48 de ore Steaua a primit mult aşteptata decizie de la UEFA. Echipa din Ghencea a primit acceptul de a evolua în sezonul următor din Champions League şi aşteaptă cu nerăbdare "dubla" cu Vardar Skopje. UPDATE 19:32 / Steaua a primit faxul de la UEFA:  Campioana a primit un an neeuropean, dar cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii 5 ani, perioada de graţie dictată de forul european!

Citeşte mai mult...
 


Pagina 711 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home