Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
FC Arges Pitesti este in moarte clinica PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 August 2013 12:01

       Una dintre grupările importante ale fotbalului românesc nu are bani să se înscrie în liga secundă.

                     

      Gruparea din Trivale împlineşte azi 60 de existenţă. Cu toate acestea, nimeni din fotbalul argeşean nu sărbătoreşte. 

      "Alb-violeţii", care au pierdut susţinerea financiară a lui Andrei Penescu şi nu au primit fondurile necesare înscrierii în liga secundă din partea autorităţilor locale, nu au putut oferi garanţiile cerute de FRF şi nu a fost programată în campionat.

    Aproape toţi jucătorii au plecat de la echipă, unii dintre ei ajungând la gruparea SCM Argeşul Piteşti, care evoluează în liga a treia, echipă care doreşte să preia palmaresul şi culorile clubului-fanion al oraşului, după ce FC Argeş va intra oficial în faliment. 

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
RASPLATIM FIDELITATEA CLIENTILOR ! PDF Imprimare Email
Marţi, 06 August 2013 07:26

 

 

                

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
BNR a taiat dobanda de politica monetara la 4,5% PDF Imprimare Email
Luni, 05 August 2013 13:25

     Decizie istorica luata astazi de Banca Nationala a Romaniei. Conducerea BNR a taiat dobanda de politica monetara la 4,5%, cel mai redus nivel inregistrat vreodata in Romania.

                     

   Prin decizia de astazi, BNR transmite un mesaj bancilor ce ar trebui sa duca la ieftinirea creditelor. Procentul de 0,5% este dublu fata de asteptarile specialistilor, mesajul fiind cu atat mai puternic din partea Bancii Nationale. BNR vrea practic sa stimuleze creditarea si consumul.

   Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a decis, luni, reducerea ratei dobanzii de politica monetara, de la 5% la 4,5% pe an, mai mult decat se asteptau analistii financiar bancari, care anticipau o scadere la 4,75%, banca centrala mentinand totodata ratele rezervelor minime.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cum il fugareste Fiscul pe antreprenorul roman PDF Imprimare Email
Luni, 05 August 2013 10:26

     

     Plus 6,5% la incasarile bugetare este procentul obtinut de ANAF in activitatea de colectare venituri din primul trimestru.

    "Succesul" se datoreaza partial si controalelor tot mai intense ale agentilor fiscali, care au constatat dublarea numarului de firmele inactive in 2012. Merita?

                                                                

      Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a colectat la bugetul de stat in primele trei luni ale anului venituri de 27 miliarde lei, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cresterea a provenit insa din reintregirea veniturilor bugetarilor si din TVA si accize, in vreme ce incasarile din impozitul pe profit au scazut cu 330 milioane de lei.Pe langa faptul ca tot mai multe firme trec pe pierdere, creste si numarul celor declarate inactive, in urma controalelor ANAF. Anul trecut, numarul firmelor declarate inactive din punct de vedere fiscal s-a dublat, pana la circa 255.000 de la 127.000 in decembrie 2011. 

      Conturi blocate
 

    In tentativa a de a colecta tot mai multi bani la bugetul de stat si a disciplina cat mai mult contribuabilii, ANAF a inceput sa faca exces de zel, potrivit declaratiilor unor intreprinzatori. "ANAF executa companiile fara sa tina cont de contextul economic in care traim. E ca si cum ei ar trai in Germania si se asteapta ca taxele sa fie platite la fix, in timp ce toata lumea stie ca termenele de plata in medie sar de 3 luni de zile", spune proprietarul unui IMM. Acesta considera ca statul, prin intermediul ANAF, nu ajuta IMM-urile decat sa se scufunde mai tare. "De altfel, actiunea nu are nicio logica pentru ca in momentul in care numarul contribuabilor scade ca urmare a actiunilor lor drastice de recuperare de taxe, scad si veniturile la buget.

Citeşte mai mult...
 
Gimnastica
Oana Corina Constantin a castigat trei medalii in probele de gimnastica aerobica de la Cali PDF Imprimare Email
Duminică, 04 August 2013 18:56


   Românca s-a impus în proba individuală la gimnastică aerobică, învingând-o pe campioana mondială în exercițiu, Sara Moreno.

                 

    România nu mai câștigase titlul suprem la individual din 2001, când Izabela Lăcătuș câștiga aurul la Jocurile Mondiale de la Akita, în Japonia.Competiția de la Cali, în Columbia, a strâns cei mai buni sportivi din majoritatea sporturilor non-olimpice.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Modificari la Codul Fiscal au fost publicate in Monitorul Oficial PDF Imprimare Email
Duminică, 04 August 2013 18:51

     Ordonanţa nr. 16/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare

 

Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 490 din 02.08.2013.

    Ordonanţa nr. 16/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. I.3 şi 6 din Legea nr. 182/2013 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,
Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 697 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home