Total Media News

Invatamant
Cursuri suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală, luni şi marţi PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 16:19

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme."În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
BOC A DEMISIONAT: PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 12:23
 

Am depus mandatul Guvernului pentru a detensiona situaţia politică şi socială din ţară

 

             

 

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia din funcţie.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Expozitie de fotografie la Cluj: Sorin Onisor si Gabriela Dobos PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 11:16

Miercuri, 8 februarie 2012, va invitam la ora 19, in Iulius Mall (Cluj Napoca), la a 10-a proiectie de fotografie Photo DOF.

                         

 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Gitzo lanseaza noua gama de trepiede foto Systematic PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 11:02
 

Trepiedele modulare din gama Systematic au fost mereu cele mai puternice si stabile dintre trepiedele produse de Gitzo.


                           


Prin aceasta noua gama, Gitzo a realizat modificari la aproape toate aspectele produselor Systematic pentru a oferi o putere si mai mare, stabilitate crescuta si usurinta in utilizare, raspunzand astfel cerintelor fotografilor care folosesc lentile foarte lungi si echipamente foto foarte grele.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Ortodoxie Masonica, de JEAN-MARIE RAGON, Editura Herald, Colectia Historia 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 10:55

Masoneria sustine ca exista o cale de viata superioara si mai tainica decat aceea pe care calcam de obicei, si ca atunci cand lumea exterioara isi pierde atractia pentru noi si se dovedeste insuficienta pentru implinirea nevoilor noastre mai adanci, vom fi siliti sa ne intoarcem in noi insine, sa batem la usa lumii noastre interioare.

 

                                                    

Pentru aceasta lume interioara si pentru calea care duce la ea, Masoneria ne promite lumina, ne traseaza jaloanele si arata conditiile care sa ne permita progresul.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Fondul Monetar Internațional PDF Imprimare Email
Duminică, 05 Februarie 2012 16:47

 

International Monetary Fund


Fondul Monetar Internațional (FMI) este o organizație internațională cu 186 de state membre. A fost constituită prin Tratatul de la Bretton Woods în anul 1944, având ca scop principal promovarea unei economii mondiale sănătoase.

                   

 

Pe 22 iulie 1944 a avut loc Conferința de la Bretton Woods pentru restructurarea relațiilor internaționale monetare și financiare. Peste 40 de țări au participat la semnarea Acordului de la Bretton Woods care prevedea proceduri și reguli care să guverneze economia mondială.

Acest acord a condus la înființarea Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD, cunoscută și sub numele de Banca Mondială) și Fondului Monetar Internațional.

Aceste instituții sunt cunoscute drept gemenii Bretton Woods. Sistemul Bretton Woods prevedea o rată de schimb valutar stabilă, având ca referință standard aurul, dolarul fiind singura monedă convertibilă în aur.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 695 din 721

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home