Total Media News

Ultimele sitiri

Consumator
Directia Generala Antifrauda Fiscala PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 09:33

          Aproximativ 2.000 de angajaţi ai ANAF primesc în această săptămână preavize pentru concediere. Mulţi dintre ei îşi vor putea găsi un loc de muncă la noua instituţie din cadrul Fiscului, numită Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

 

         Proaspăta instituţie, supranumită recent de premierul Victor Ponta drept un “DNA al Fiscului”, va avea aproximativ 2.000 de angajaţi, care vor proveni în principal de la Garda Financiară, Poliţie, dar şi din Direcţia Vămilor. Pentru a ajunge aici însă, funcţionarii vor trebui să treacă probele unui examen, ce va presupune inclusiv un test de integritate. Inspectorii Antifraudă vor fi dotaţi cu "pistol, muniţie de război, spray paralizant, electroşocuri".

        Potrivit ANAF, în termen de şapte zile, lista posturilor vacante va fi definitivată şi publicată la sediile unităţilor fiscale teritoriale ale ANAF şi postată pe site-ul instituţiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Bunele maniere la petrecerile pentru copii PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 07:41

                    Normele de comportament trebuie sa se aplice in orice mediu social, fie el formal sau informal. Copilul tau trebuie sa invete inca de mic sa se poarte frumos in public, dar aminteste-i totodata ca nu doar la scoala sau in oras trebuie sa aiba grija la comportament, ci si la distractie.

 

     Fie ca este vorba de o petrecere pe care o dai tu in cinstea micului sarbatorit si ii chemi cativa prieteni si colegi acasa, fie ca este invitat la ziua unui alt copil, puiul tau trebuie sa se adapteze regulilor. N-ar fi frumos sa il vezi ca mananca cu gura deschisa sau ca intreaba in gura mare "de ce are baiatul ala nasul asa mare?".

Chiar daca nu se anunta nicio petrecere in viitorul apropiat, pregateste-l pe cel mic dinainte. Incepi cu reguli simple de educatie si vei vedea ca usor, usor va invata sa le aplice in mai multe imprejurari. Treceti impreuna in revista toate cuvintele de politete, precum "te rog", "multumesc", "scuze", "buna ziua", "la revedere".

Citeşte mai mult...
 
International
VIOLENTE la Belfast: Zeci de politisti au fost raniti în cursul unui marş republican PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 August 2013 15:17

             Cincizeci şi şase de poliţişti au fost răniţi în noaptea de vineri spre sâmbătă la Belfast, în cursul unui marş republican ce comemora data de 9 august 1971, care a marcat începutul unor internări fără proces în Irlanda de Nord.

                           

                     VIOLENŢE la Belfast: Zeci de poliţişti au fost răniţi în cursul unui marş republican (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             Patru poliţişti au fost spitalizaţi, a anunţat Poliţia din Belfast, atacată cu cărămizi, obiecte de metal, petarde şi halbe de bere provenind de la pub vecin.

            Matt Baggott, şeful Seviciului de Poliţie al Irlandei de Nord, a calificat sâmbătă incidentele drept o "anarhie lipsită de raţiune" şi "brutalitate pură", revizuind în creştere un bilanţ anterior de 26 de răniţi şi cinci spitalizări.

            Poliţia a procedat la şapte arestări, pentru moment, dar Baggott a avertizat că vor fi operatele şi altele şi că închisorile "se vor umple".

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Vacanta in Delta Dunarii PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 August 2013 10:18

                                             Pensiunea  AQUA  VILLA

                        


          Totul a pornit de la ritualurile copilariei, cand ne scaldam prin plauri sa cautam soparle, serpi, pesti sau coloratii fluturi si libelulele, pe care-apoi le indemnam sa zboare legate de cate-o cutie goala de chibrituri. Si asta tocmai cand deprindeam arta pescuitului de la un nene lipovean si ne-ascundeam la umbra unor salcii cu scorburi, cat noi de mari. Atunci am trait cele mai frumoase amintiri;

  • Toate acestea ar ramane doar povesti, daca n-am fi hotarat, impreuna cu fratele meu sa ne “intoarcem acasa”, macar in weekend, cat mai departe de lumea dezlantuita in care traim, iar pensiunea in Delta a fost visul nostru implinit;
  • Dar ce ar insemna toate acestea, daca frumusetile nebanuite, daca toate ciclurile minunate ale naturii, n-ar fi descoperite si de prieteni... Nu doar de cei ce vor sa pescuiasca, ci si de ceilalti, aceia ce vor sa fotografieze ascunsi prin papuris, o vietate rara sau ritualul de imperechere al lebedelor gratioase.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Conferinta de presa STEAUA CSM EXIMBANK BUCURESTI PDF Imprimare Email
Vineri, 09 August 2013 11:06

 

                                  

 

               Joi  8  august a avut loc o conferinţa de presă organizată la Sala “Mihai Viteazul” din Bucureşti, in cadrul careia oficialii echipelor de baschet STEAUA CSM EXIMBANK BUCURESTI au prezentat proiectul si artizanii asocierii celor doua cluburi CSA STEAUA si CSM BUCURESTI alaturi de sponsorul EximBank. STEAUA CSM EXIMBANK va activa cu o echipa in Liga Nationala si o alta in Liga 1, urmand ca in sezonul 2013-2014 sa puna bazele unui puternic centru de copii si juniori in Bucuresti.
     La acest eveniment au participat reprezentanţi din partea CSA Steaua comandantul George Boroi, preşedintele secţiei de baschet Virgil Stănescu, Constantin Caliman director general CSM Bucuresti iar şi din partea municipalităţii viceprimarul Primariei Municipiului Bucuresti, Marcel Nicolaescu.
    Exim Bank a fost reprezentata de domnul presedinte Traian Halalai si de doamna Oana Nuta Director Marketing si Imagine Corporativa.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Record al reinnoirilor de contracte pe piata spatiilor industriale PDF Imprimare Email
Vineri, 09 August 2013 10:04

           Reinnoirile de contracte pentru spatii logistice si de depozitare moderne au insumat 80.000 metri patrati in primul semestru al acestui an, cel mai mare nivel inregistrat pana acum pe piata locala, potrivit raportului CBRE despre piata industriala din Romania in S1 2013. 


          Acest record se datoreaza numarului mare de contracte semnate pe o durata de cinci ani in 2008-2009, care ajung la expirare in aceasta perioada. De asemenea, activitatea totala de tranzactionare in intervalul ianuarie – iunie a fost intensa, ajungand la circa 153.000 mp, cel mai mare nivel inregistrat din S1 2011 pana in prezent. Activitatea totala de tranzactionare in Bucuresti a insumat peste 99.400 mp in prima jumatate a anului. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 695 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home