Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi individuale
Centura de Aur – Nicolae Linca PDF Imprimare Email
Marţi, 13 August 2013 19:55

        Preţuri mici, spectacol maxim la „Centura de Aur”

 

      Legendarul turneu „Centura de Aur – Nicolae Linca”, revine între 4 şi 8 septembrie, la Constanţa, după o întrerupere de patru ani.

 

              

       Evenimentul este inclus în calendarul competitiţional AIBA, bucurându-se astfel de o participare numeroasă din partea sportivilor străini, la competiţie înscriindu-se aproape 100 de pugilişti din 20 de ţări, Cuba şi Rusia, ţări cu o bogată tradiţie în boxul amator, fiind printre primele care şi-au anunţat prezenţa la gala de la Constanţa.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Basescu.......Ungaria a devenit un focar de instabilitate. PDF Imprimare Email
Marţi, 13 August 2013 08:19

          Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Izvoru Mureşului (Harghita), că 2013 e ultimul an în care politicienii ungari au putut să se plimbe atât de relaxat în România, el avertizând că statul român "îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei".

                                     

       Vorbind despre principiul general al tratamentului minorităţilor în România, Traian Băsescu a afirmat: "Niciun prag constituţional nu poate fi nici luat în discuţie, nici depăşit. Poate să se perinde prin Harghita şi Covasna toată protipendada politicienilor maghiari. Cred că e ultimul an în care au putut să o facă atât de relaxat".

Şeful statului român a susţinut că politicienii maghiari care au venit în Harghita şi Covasna au depăşit limita decenţei.

"Anul ăsta au ajuns la limita la care le spun: e prea mult", a continuat preşedintele Băsescu.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Stategia Nationala pentru Tineret 2014 – 2020 PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 20:33

STRATEGIA   NAȚIONALA   PENTRU  TINERET  2014-2020

                                   

              Obiectivul general al Strategiei:

              Susţinerea participării active a tinerilor la viaţa economică, socială, culturală şi politică a ţării, asigurând oportunităţi egale de acces la educaţie, ocupare şi condiţii de viaţă decente, inclusiv pentru grupurile vulnerabile.

Citeşte mai mult...
 
Esential
M.T.S. lanseaza in dezbatere publica „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020” PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 20:09

             Ministerul Tineretului şi Sportului a lansat în dezbatere publică, astăzi, 12 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”.

                      

          Elaborarea Strategiei a fost realizată în concordanţă cu Hotărârea de Guvern nr. 870/2006 care reglementează sistemul guvernamental de formulare a politicilor publice. Această Strategie este documentul programatic la nivelul cel mai înalt care îşi propune să identifice şi să prioritizeze direcţiile de acţiune, astfel încât să poată fi constatate evoluţii pozitive în domenii precum: munca şi antreprenoriat, cultură şi educaţie non-formală, sănătate, sport şi recreere, participare şi voluntariat.

          În perioada care urmează, documentul se va afla în dezbatere publică, având ca termen de finalizare a dezbaterilor pe marginea acestuia luna octombrie a anului curent, moment în care va fi definitivat şi planul de acţiune sectorial la care îşi aduc aportul mai multe ministere prin grupul de lucru interministerial desemnat să elaboreze acest document.

 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Cum lucreaza publicitatea agresiva. Nike vs Adidas PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 11:49

                 Bayern Munchen şi Real Madrid sunt doi coloşi sponsorizaţi tehnic de Adidas.

       

     Lui Nike nu îi place situaţia, după cum nu se împacă nici cu realitatea mondialelor, acolo unde sponsor oficial este tot Adidas.

     Dacă la turneele finale Nike e forţată să bage bani grei în publicităţi alternative, în cazul coloşilor de mai sus a decis să-i lovească cu propriile arme.

    Altfel spus, prin intermediul propriilor jucători care au contract individual cu Nike.

    Aşa se face că după ce Gotze a venit la prezentarea oficială de la Bayern “accidental” îmbrăcat cu un tricou pe care scria Nike şi Isco s-a îmbrăcat la fel atunci când s-a dus să fie prezentat la noua sa echipă, Real Madrid!

    Războiul publicitarilor nu e nou deloc. Primul caz celebru este cel al lui Johann Cruijff, cel care a jucat la o ediţie de mondiale cu tricou Adidas însă cu două dungi în loc de celebrele trei doar pentru că avea contract personal cu Puma!

 

                            Mario Götze's Nike fashion faux-pas at Bayern Munich unveiling - video

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Directia Generala Antifrauda Fiscala PDF Imprimare Email
Luni, 12 August 2013 09:33

          Aproximativ 2.000 de angajaţi ai ANAF primesc în această săptămână preavize pentru concediere. Mulţi dintre ei îşi vor putea găsi un loc de muncă la noua instituţie din cadrul Fiscului, numită Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

 

         Proaspăta instituţie, supranumită recent de premierul Victor Ponta drept un “DNA al Fiscului”, va avea aproximativ 2.000 de angajaţi, care vor proveni în principal de la Garda Financiară, Poliţie, dar şi din Direcţia Vămilor. Pentru a ajunge aici însă, funcţionarii vor trebui să treacă probele unui examen, ce va presupune inclusiv un test de integritate. Inspectorii Antifraudă vor fi dotaţi cu "pistol, muniţie de război, spray paralizant, electroşocuri".

        Potrivit ANAF, în termen de şapte zile, lista posturilor vacante va fi definitivată şi publicată la sediile unităţilor fiscale teritoriale ale ANAF şi postată pe site-ul instituţiei.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 694 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home