Total Media News

Sport
Canotaj: CN Ergometru 2012 – seniori, la Calarasi PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 09:52

 

Vineri, 10 februarie 2012, in Sala Polivalenta din Calarasi (Str. Alexandru Sahia, nr. 1) va avea loc Campionatul National de Ergometru pentru seniori, competitie organizata de catre Federatia Romana de Canotaj, impreuna cu Primaria municipiului si DJST Calarasi.

 

               

Concursul se va desfasura incepand cu ora 10:00 si are ca scop desemnarea campioanelor si campionilor nationali la proba de vaslit pe ergometru (2000 m), individual si pe echipe de 2 si 4 coechipieri, care vor evolua in cadrul categoriilor seniori I si seniori categorie usoara.

Citeşte mai mult...
 
IT
Seducţia sunetului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:51
 

Descoperiţi întreaga gamă de caşti şi seturi de cască de la Sony. De la căşti care anulează zgomotul pentru călătorii la căşti sport bine fixate, toate sunt proiectate pentru calitatea sunetului şi confortul de care aveţi nevoie.

 

                            

 

Universale

Universale

Căşti intraauriculare şi supraauriculare pentru uz zilnic, cu sunet la calitate de studio, fixare comodă şi flexibilitate totală.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
TAROM anunţă introducerea unei a doua frecvenţe zilnice spre Budapesta începând de luni, 6 februarie PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:43

Noua frecvenţă va fi operată dimineaţa, în fiecare zi a săptămânii de luni până sâmbătă, după următorul program: RO231 Bucureşti 09.00 - Budapesta 09.50

                     


RO232 Budapesta 10.20 - Bucureşti 13.00 Cursa operată în prezent de TAROM pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti se va modifica conform programului de mai jos şi va fi operată în fiecare zi săptămânii, mai puţin sîmbăta: RO233 Bucureşti 16.00 - Budapesta 16.50

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor! PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 15:45

                     Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor!

 

      Se apropie Valentine's Day, sarbatoarea seductiei, si aveti nevoie de un arsenal irezistibil. Ce poate fi mai romantic (si mai seducator?) decat un vin voluptuos si o ciocolata plina de senzualitate? Pentru a obtine efectul scontat trebuie, insa, sa stiti cum sa le combinati.

                     

                    

VINEXPERT va sare in ajutor: Chocolate meets wine, gama de ciocolata de lux special creata de Pralibel - Luxury Belgian Chocolate va scapa de stres. Produsa manual, din ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, Chocolate meets Wine este, asa cum ii spune si numele, partenerul ideal pentru vin.

Rod al colaborarii indelungate cu somelieri si maestri ciocolatieri de prim rang, ea ofera arome care se armonizeaza perfect cu taninii supli si aciditatea eleganta a vinului bun.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Klaus Kroell castiga coborarea de la Chamonix PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 15:29  Astazi austriacul Klauss Kroell a castigat coborarea de la Chamonix (Franta) , aceasta etapa inlocuinc coborarea de la Val Gardena (Italia) care nu s.a putut disputa. Podiumul a fost completat de Bode Miller (Sua) si Didier Cuche (Elvetia ).

    Liderul specialitatii coborare este DIdier Cuche in timp ce liderul la total , este croatul Ivica Kostelic .

   Tot la Chamonix mai sunt programate o proba de coborare si una de super combinata ce vor avea loc in acest weekend.

 

                    

 

 

 

 

 

 

  Duta  Gini  Andrei

 
Financiar
BCR isi consolideaza pozitia ca furnizor de servicii de facturare in industria tichetelor PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 11:58

Banca Comerciala Romana ( BCR ) impreuna cu Transfond au incheiat un parteneriat cu Cheque Dejeuner pentru emiterea facturilor electronice. Cheque Dejeuner este a doua companie din industria tichetelor de masa care implementeaza serviciul e-Factur@ pus la dispozitie de Transfond prin intermediul BCR.Serviciul de facturare electronica asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

                 

e-Factur@ se bazeaza pe o aplicatie unica securizata, la care se pot conecta atat emitentii de facturi, cat si destinatarii acestora. Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesara tiparirea si pastrarea acestora pe suport hartie.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 677 din 702

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home