Total Media News

Ultimele sitiri

Energie
2014: liberalizarea completa a pietei de energie electrica pentru companii PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 08:30

          În cazul clienţilor business care decid să opteze pentru o altă ofertă de electricitate decât cea a furnizorului actual, noua lege a energiei şi gazelor naturale nr. 123/2012 permite realizarea acestui lucru într-un termen de maximum 3 săptămâni de la iniţierea schimbării furnizorului.


       În cazul clienţilor business care decid să opteze pentru o altă ofertă de electricitate decât cea a furnizorului actual, noua lege a energiei şi gazelor naturale nr. 123/2012 permite realizarea acestui lucru într-un termen de maximum 3 săptămâni de la iniţierea schimbării furnizorului.

      Piaţa de energie electrică din România este total deschisă încă de la 1 iulie 2007, iar până la 1 ianuarie 2014, conform legii nr. 123/2012, toate ofertele pe care le vor primi clienţii business vor proveni din piata concurenţială. În final, liberalizarea completă a pieţei va duce la preţuri competitive şi servicii tot mai performante, oferite de furnizori clienţilor lor de pe piaţa liberă.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Lovitură TERIBILA pentru NATIONALA ROMANIEI din partea FIFA PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 07:41

         Romania a pierdut meciul cu Turcia si are sanse mici sa mai prinda barajul de calificare la CM 2014, dar vestea si mai proasta vine de la FIFA.FIFA a decis sa inceapa o actiune disciplinara impotriva Romaniei, dupa incidentele petrecute la meciul cu Ungaria.

                                              

       Conform unor surse autorizate, observatorul englez Mike Foster a intocmit un raport in care a mentionat ca "fanii romani au apelat la scandari cu continut xenofob", iar in tribune "au existat doua incidente intre grupuri de suporteri".

       Raportul a fost trimis pe adresa FIFA, iar forul mondial a decis sa inceapa o ancheta disciplinara. "Tricolorii" risca astfel sa joace fara spectatori ultimul meci din aceste preliminarii, pe care il vom disputa impotriva Estoniei.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Bucurestiul va avea un Tribunal comercial, pentru litigiile din mediul de afaceri PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 22:06

   Guvernul a aprobat, miercuri, înfiinţarea unui Tribunal comercial în Bucureşti, care se va ocupa de litigiile din mediul de afaceri, cum ar fi cele privind insolvenţa şi concurenţa neloială, urmărindu-se judecarea cu celeritate a cauzelor în domenii sensibile.

                                                          

      Măsura privind constituirea tribunalelor specializate este cuprinsă în proiectul de lege care modifică şi completează Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, document ce a fost aprobat miercuri de Executiv.

    "Proiectul de lege oferă un temei legal, clar şi complet în vederea înfiinţării unor tribunale specializate, în special a unui Tribunal specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă la nivelul municipiului Bucureşti, ceea ce va asigura atât specializarea judecătorilor, cât şi o mai mare celeritate a judecării cauzelor în domenii sensibile", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Romania va fi reprezentata de 15 sportivi la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:41

   România va fi reprezentată de 15 sportivi la CM de lupte de la Budapesta, care vor avea loc în perioada 18-22 septembrie, preşedintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, declarând că la ediţia din acest an va fi o sărbătoare, după ce disciplinele libere şi greco-romane au fost păstrate în programul olimpic.
                      

     Delegaţia "tricoloră" care va participa la mondialele de la Budapesta este formată din următorii sportivi şi antrenori: lupte feminine, antrenor Cornel Cornea - Ana Maria Pavăl (CSM Cluj Napoca - 55 de kilograme), Georgiana Filip (CS Târgovişte - 59 de kilograme), Mădălina Linguraru (CSM Sfântu Gheorghe - 48 de kilograme), Adina Popescu (CS Târgovişte - 67 de kilograme).

Greco romane, antrenor Alexandru Constantin: Virgil Munteanu (CS Dinamo Bucureşti - 60 de kilograme), Georgian Carpen (CSA Steaua Bucureşti - 66 de kilograme), Ionel Puşcaşu (CSA Steaua Bucureşti - 74 de kilograme), Constantin Dorin Pârvan (CS Astra Arad - 84 de kilograme), Alin Ciurariu Alexuc (CS Dinamo Bucureşti - 96 de kilograme).

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Club nord-coreean de fotbal, suspendat sase luni PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:24

      Clubul nord-coreean Sonbong a fost suspendat pentru şase luni din toate competiţiile interne, după ce a trişat în finala Cupei Coreei de Nord pe care a şi câştigat-o, a anunţat, miercuri, agenţia KCNA.

                   

                  Club nord-coreean de fotbal, suspendat şase luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

         "Măsuri disciplinare severe împotriva echipei Sonbong care a avut un comportament contrar spiritului sportiv şi moral", a scris agenţia nord-coreeană KCNA, care a menţionat că formaţia incriminată a folosit un jucător care nu făcea parte din lot.

     Liderul nord-coreean Kim Jong-un a asistat la finală şi s-a pozat alături de câştigători.

Echipa Sonbong a fost deposedată de trofeul cucerit, care a revenit formaţiei învinse în finală.

 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Agentia de publicitate AdVenture se inchide PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 16:53

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc .

                                                 

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc. 

        AdVenture este o agenție de publicitate full service, 100% independentă, înființată în anul 2002. Vineri, 13 septembrie, va fi ultima zi de activitate a agenției pe piața de publicitate din România.

        “M-am distrat în fiecare zi din ăștia 10 ani, chiar și în zilele cele mai grele. M-am distrat și am crezut în noi, în AdVenture. În ultimul timp însă, contextul începe să fie din ce în ce mai complicat. Mi se pare că nu mai e nimic fun. Nu ne mai distrăm și asta nu-mi place. M-am întrebat deci ce sens mai are. Ce vom face în continuare? Deocamdată suntem încă implicați în proiecte și nu avem timp să ne gândim la asta. Vom vedea.”, spune Alex Zamfir, General Manager AdVenture. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 674 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home