Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Rapid a primit un nou termen pentru reorganizarea clubului PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 15:15

     Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a civilă, a stabilit, vineri, data de 22 noiembrie ca termen pentru publicarea tabelului de creditări, în cazul dosarului de insolvenţă al   SC FC Rapid SA.

                                              

    Tabelul ar urma să fie întocmit până la acea dată. De asemenea, vor fi aduse modificări la planul de reorganizare, ca urmare a retrogradării echipei în Liga a II-a, prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

   La 17 mai, Tribunalul Bucureşti a decis ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, în cadrul dosarului de insolvenţă al societăţii care administrază gruparea giuleşteană de fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Companii
IMPOZITUL FORFETAR: Cum va fi calculat si cat va plati o shaormerie sau un restaurant PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 14:51

     Proprietarul unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi din centrul Capitalei va plăti de la începutul anului viitor un impozit forfetar de 17.136 lei pe an (3.900 de euro), în timp ce pentru o shaormerie de peste 50 metri pătraţi se vor achita cel puţin 12.474 lei (2.835 euro).

                         

    Formula de determinare a impozitului forfetar propusă de Guvern ia în calcul rangul localităţii, dar şi al zonei din municipii şi marii poli regionali (Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi Ploieşti Timişoara), suprafaţa localului şi un coeficient de sezonalitate, care este clasificat în mod asemănător cu cel al rangului localităţii.

    Cel mai mare impozit forfetar va fi achitat de restaurantele de peste 300 de metri pătraţi din Zona A a Capitalei, care vor plăti 22.680 de lei/an (echivalentul a circa 5.200 de euro). Pentru restaurantele de peste 300 de metri pătraţi este aplicat un singur coeficient de suprafaţă.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Salt istoric facut de omenire PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 08:36

     NASA:

     "Salt istoric facut de omenire." Voyager 1 a parasit oficial Sistemul Solar

                               

 

       NASA a anuntat joi, oficial, ca sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, a devenit primul obiect facut de om care a parasit Sistemul Solar.

Dupa o calatorie de aproape 36 de ani, sonda le va permite cercetatorilor pentru prima data sa inteleaga ce exista in spatiul interstelar. "Sonda s-a aventurat in spatiul interstelar. Se afla la 19 miliarde de km de Soare" a declarat NASA intr-un comunicat.

Citeşte mai mult...
 
International
"Spre deosebire de Rusia, Statele Unite apara drepturile omului in tara si in lume" PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 08:18

          Casa Albă i-a ripostat joi lui Putin, care şi-a exprimat îndoiala cu privire la caracterul "excepţional" al Statelor Unite, afirmând că, "spre deosebire de Rusia", Washingtonul apără drepturile omului, inclusiv în Siria.


                            

              Casa Albă a ripostat afirmaţiilor lui Putin: "Spre deosebire de Rusia, Statele Unite apără drepturile omului în ţară şi în lume" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

            În contextul în care la Geneva începeau joi negocieri ruso-americane privind arsenalul chimic sirian, Jay Carney, un purtător de cuvânt al preşedinţiei americane, a dat asigurări că "Rusia este singură şi izolată" în privinţa acuzaţiilor potrivit cărora opoziţia siriană a recurs la un atac chimic pe 21 august.

           The New York Times (NYT) a publicat joi un articol al lui Putin, în care conducătorul rus afirmă că rebelii sirieni, ci nu armata regimului Bashar al-Assad, sunt cei care au folosit arme chimice luna trecută lângă Damasc, cu scopul de a provoca o intervenţie a Statelor Unite.

          Preşedintele rus îşi încheia textul cu un atac extrem de dur la adresa mândriei naţionale americane, afirmând că "nu este de acord cu argumentul dezvoltat (de către preşedintele american Barack Obama) privind excepţionalismul american".

Citeşte mai mult...
 
International
Islanda isi suspenda pe termen lung negocierile de aderare la Uniunea Europeana PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 15:45

            Ministrul afacerilor externe islandez, Gunnar Bragi Sveinsson, a anuntat joi ca a suspendat pe toata durata actualului legislativ negocierile de aderare ale tarii sale la Uniunea Europeana.
                                     
    “Am dizolvat echipa si grupurile de negociere si niciun summit nu va mai avea loc. UE a decis ca nu va mai continua IAP (Instrument de asistenta pentru preaderare)”, a explicat Sveinsson in timpul unui discurs sustinut in fata parlamentarilor de la Reykjavik. 

    Uniunea Europeana a acordat Islandei 5,8 milioane de euro pentru 2013 cu titlul de IAP, dupa candidatura depusa de Reykjavik in 2009. in aprilie, o coalitie de centru-dreapta eurosceptica a castigat alegerile legislative cu promisiunea de a nu finaliza acest proces. “Guvernul este unanim pe aceasta tema.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Impozitul forfetar se aplica de la 1 ianuarie 2014. PDF Imprimare Email
Joi, 12 Septembrie 2013 15:40

     Impozitul forfetar, prin care se inlocuieste cota de 16% pe profit sau de 3% pe cifra de afaceri cu o suma fixa, se va aplica de la 1 ianuarie 2014, potrivit unui proiect de lege discutat in prima lectura miercuri in Guvern si care va fi trimis Parlamentului spre adoptare in regim de urgenta.

                                
 
     Surse guvernamentale au declarat agentiei Mediafax ca proiectul de lege nu a putut fi adoptat, miercuri, deoarece nu primise toate avizele necesare, si va fi aprobat de Guvern saptamana viitoare, pentru a fi apoi dezbatut in regim de urgenta in legislativ. 

    Ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, a declarat ca impozitul forfetar se va aplica pentru cateva mari categorii de servicii: hoteluri si pensiuni; restaurante, baruri si cafenele; saloane de infrumusetare si spalatorii auto.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 673 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home