Total Media News

Ultimele sitiri

Invatamant
Ministrul Educatiei: Cand cadrul didactic impune materiale auxiliare este frauda si evaziune fiscala PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 17:23

            Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, afirmă că în învăţământ nu există doar frauda de la examen şi că fraudă şi evaziune fiscală este şi atunci când cadrele didactice impun anumite materiale auxiliare, el spunând că e "inadmisibil" să se ceară fondul clasei, acesta fiind opţiunea fiecărui părinte.


       Prezent, luni, la Ploieşti, unde a participat la deschiderea anului şcolar la un colegiu din oraş, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a afirmat, întrebat fiind ce mesaj are pentru părinţii care sunt nevoiţi să dea bani la şcolile de stat, că acest lucru este "inadmisibil".

       În acest context, Remus Pricopie a catalogat drept "fraudă" şi "evaziune fiscală" decizia unor cadre didactice de a impune elevilor materiale auxiliare.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul a promis FMI ca vinde majoritarea companiilor detinute de Ministerul Economiei PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 17:08

           Guvernul s-a angajat faţă de Fondul Monetar Internaţional (FMI) că va vinde "majoritatea portofoliului" de companii din subordinea Ministerului Economiei, se arată în scrisoarea de intenţie transmisă organizaţiei financiare internaţionale.

                                   

      "Ne propunem să vindem majoritatea portofoliului de societăţi din subordinea Ministerului Economiei (...)", potrivit documentului citat.

      Companiile energetice controlate de Ministerul Economiei au fost transferate în acest an din coordonarea ministrului Varujan Vosganian în cea a ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, care conduce Departamentul pentru Energie.

     În urma transferului, Ministrul Economiei mai are participaţii integrale, majoritare sau minoritare la companii precum Romarm, Oltchim, Plafar, Carfil, Metrom, UM Cugir, UM Mija, UM Sadu, Uzina Automecanică Moreni, Pirochim Victoria, Avioane Craiova, Romplumb, Şantierul Naval Mangalia, IAR Braşov, Romaero, Şantierul Naval 2 Mai.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Orban: Votez orice motiune de cenzura impotriva lui Ponta, acest "hibrid nereuşit" PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 17:02

   Deputatul PNL Ludovic Orban susţine că va vota orice moţiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta, despre care afirmă că este "un hibrid nereuşit" între "capitalismul lui Năstase" şi "comunismul lui Iliescu", nemulţumit fiind de declaraţiile premierului făcute la Roşia Montană. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru MEDIAFAX că anunţul deputatului PNL Ludovic Orban privind susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intenţionează să susţină vreo moţiune de cenzură.

                                           

    "Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii. Este adevărat că nu avea decât casca (nou- nouţă, de altfel ca şi toţi ceilalţi asa-zişi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat şi cu lămpaş sau bâtă. Este adevărat că nu a adus minerii la Bucureşti, dar a făcut un lucru mult mai grav: a promis minerilor că îi ia pe parlamentari de guler şi îi aduce să voteze în mină. Este adevărat că nu a înfierat cu mânie proletară protestatarii din Piaţa Universităţii, însă a făcut un lucru şi mai grav, afirmând: «nimeni nu are voie să spună nu»", scrie Orban pe Facebook.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Ministrul Tineretului si Sportului a participat la deschiderea noului an scolar PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 13:52

        Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, a participat luni, 16septembrie, la deschiderea noului an școlar, la Școala 194 „Marin Sorescu”, din sectorul 4 al Capitalei.

                        

     În cadrul ceremoniei, Ministrul a susținut, încă o datã, necesitatea creșterii numărului de ore destinate activitãtii fizice în cadrul școlii.

   "Au fost discuţii cu Ministerul Educaţiei Nationale pentru o modificare a curriculei de învăţământ şi cred că putem spune că lucrurile merg iarăşi în direcţia bună. De la începutul acestui an şcolar, de la clasa zero la a IV-a, elevii au posibilitatea de a face patru ore de educaţie fizică şi mişcare, şi, ne propunem ca numărul de ore de sport să crească şi în celelalte clase. Pentru ciclul gimnazial şi cel liceal, cred că vom ajunge, până în anul 2016, la patru ore de miscare, saptămânal, pe tot ansamblul, până la terminarea liceului".

    La ceremonia de deschidere a noului an şcolar a fost prezent și primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Victor Ponta a mers la Rosia Montana PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 17:58

 

                Victor  Ponta   este  in  acest  moment  la Rosia Montana

            

 

      Vizita  efectuata  de  prim ministrul Romaniei   este  cel  putin  surprinzatoare.

       Domnul  Ponta  a  scos  minerii  din  mina   !!!!



 

Citeşte mai mult...
 
International
Jose Manuel Barroso: România si Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru Schengen PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 12:48

     România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Spaţiul Schengen şi trebuie să primească o şansă de aderare cât mai curând, afirmă preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, într-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria.


     "Bulgaria şi România îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Schengen şi cred că va fi corect să li se acorde o şansă cât mai curând", a declarat Barroso în interviul acordat postului public de radio bulgar.

      Referindu-se la piaţa muncii la nivel european, Barroso a reamintit că libera circulaţie a cetăţenilor europeni este unul dintre principiile fundamentale ale Uniunii Europene.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 671 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home