Total Media News

Sport
Robert Kranjec castiga CM de Zbor de la Vikersund PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 19:57

Kranjec , noul Campion Mondial de Zbor cu Schiurile la Vikersund

Citeşte mai mult...
 
IT
Sony Internet TV PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 13:54

Internet TV de la Sony aduce ce-i mai bun pe Web la dvs în living. Exploraţi o lume de extra canale şi bucuraţi-vă de Skype™, Facebook® şi Twitter – toate la calitate Full HD uimitoare şi sunet incredibil pe care le asteptaţi de la un televizor BRAVIA.

                       

Uitaţi-vă altfel la televizor

Internetul arată bine. Am adus cel mai bun conţinut de pe Web – clipuri video la cerere, canale, Skype™, Facebook® şi Twitter – în sufrageria dvs. şi am făcut ca totul să arate şi să se audă cald, strălucitor şi clar.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Alain Prost: noul ambasador al marcii Renault PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Februarie 2012 12:10

    Datând din 1976, povestea plină de victorii leagă Alain Prost la Renault este de a lua pe o nouă dimensiune în 2012.  

   În acest an, de patru ori campion de Formula 1 este de a deveni un ambasador al marcii Renault.     Alain Prost se va plasa pe tot parcursul anului toată experienţa şi notorietatea de la serviciul de Renault şi vehiculele sale.

 

              

 

More than 30 years after the start ...............

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
OMV a cumparat o treime din acţiunile Petrom cu 669 de mil. si a obtiinut profit in 2011de 887 PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 23:50

OMV a achiziţionat o treime din acţiunile Petrom  cu  669 de milioane de euro, si  a obtinut numai   in  2011  un  profit   de 887 de milioane de euro din 2011

 

                

Profitul-record de 887 de milioane de euro din 2011 a venit, în principal, din creşterea cotaţiilor ţiţeiului, invocată ca motiv pentru majorările succesive de preţuri ale carburanţilor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Mugur Isărescu: „Evaziunea fiscală este inevitabilă“ PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 23:32

După mai mulţi ani în care oamenii de afaceri şi liderii organizaţiilor de business, dar şi studiile companiilor de consultanţă califică drept stânjenitor sistemul fiscal, ieri a ieşit la rampă chiar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru a arăta că, practic, evaziunea este inevitabilă.

                          

Prezent la o conferinţă despre piaţa de capital, Isărescu a atras atenţia că modelul antreprenorului român vizează atât calitatea de patron, cât şi de manager. Totuşi, „sistemul fiscal este conceput astfel încât să forţeze managerii să facă evaziune fiscală" şi toate acestea sunt „piedici în dezvoltarea pieţei de capital din România".

Sistemul „îţi scoate ochii din cap"

„Transparenţa este iarăşi o problemă, o chestiune culturală. Vii la Bursă, cam spui ce ai în ogradă. Mulţi se feresc. «Lasă, mă, că ştiu eu cum e», spun antreprenorii. E adevărat că dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează, îţi scoate ochii din cap, şi-ţi dă o singură şansă, să faci evaziune fiscală, nu putem spera la dezvoltarea bursei din România", a spus Isărescu.

Citeşte mai mult...
 
Monden
FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor" PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 20:26

Cea mai populara marca de lentile de contact cosmetice din lume, FreshLook , provoaca intre 22 februarie – 30 aprilie … Duelul Culorilor !E oficial: a inceput REVANSA OCHILOR CAPRUI!
Au preferat un timp, din discretie sau poate din placerea jocului, “sa se ascunda” sub alte culori. Insa primavara aceasta aleg sa-si scoata in evidenta atu-urile.


FreshLook Illuminate este “arma”- lentile cosmetice zilnice pentru o privire mai luminoasa, mai indrazneata.

Agentul de umidifiere activat …prin clipit (forma avansata a flirtului), asigura confort intreaga zi, asa ca tu trebuie doar sa alegi ce vrei sa spui din priviri. 


                     

Da, cu FreshLook Illuminate, ochii indraznesc mai mult! Vad si se vad mai bine, lentilele de contact fiind disponibile atat in varianta fara dioptrii, cat si cu dioptrii intre -0.25 si – 8.00.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 670 din 707

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home