Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Cele 15 criterii care demonstreaza ca Guvernul Ponta e un copy-paste dupa Boc PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 17:30

      Pe vremea cand era in opozitie, Victor Ponta ne promitea ca atunci cand va da jos regimul falimentar al lui Emil Boc, vom trai mai bine. Nu in sensul "SF" promovat de presedintele Traian Basescu.

       Ni se promitea ca "romanii isi vor regasi siguranta", ca vor fi infiintate 1 milion de locuri de munca, ca firmele vor primi ajutor de la stat pentru a relansa economia.

 

    Ce s-a intamplat de la alegeri? Iata cateva exemple care arata ca "politica economica" a Guvernului Ponta a stralucit prin... absenta.

1. Sa incepem cu birurile, cele care dor cel mai tare. Suntem tara cu cele mai multe impozite din lume. Va mai aduceti aminte cat de criticat a fost Boc pentru majorarea TVA de la 19 la 24%. Ce a facut Guvernul Ponta? A decis sa mentina taxa.

 2. Impozitul forfetar a dus, pe vremea lui Boc, la inchiderea a peste 100.000 de firme mici si mijlocii. Ce face Ponta acum? Il reinstituie de la 1 ianuarie 2014 cu diferenta ca de aceasta data va fi aplicat doar pentru HORECA si servicii. Si Boc a vizat aceleasi domenii.

Citeşte mai mult...
 
International
Obama cere modificarea legislatiei privind armele de foc PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 14:18

          Barack Obama a îndemnat din nou la o modificare a legislaţiei privind deţinerea de arme de foc, duminică seara, în cursul unei ceremonii în memoria victimelor atacului armat comis luni într-un imobil aparţinând Marinei, la Washington.

                                                

     "Nicio altă naţiune avansată nu se confruntă cu acest tip de violenţe. Niciuna", a subliniat preşedintele american la Navy Yard, un cartier aflat în sud-estul capitalei federale, unde 12 persoane şi atacatorul au fost ucise.

      "Nu este suficient să se plângă. Nu este suficient să se vorbească sau să se spună rugăciuni", a declarat Obama.

      "Dacă vrem într-adevăr să onorăm aceşti 12 bărbaţi şi femei, dacă vrem cu adevărat să fim o ţară în care să putem munci, merge la şcoală şi merge să ne plimbăm pe stradă fără să fim afectaţi de violenţă şi fără să ne temem că sunt furate atâtea vieţi cu un glonţ de la o armă de foc, atunci trebuie să facem o schimbare", a insistat el.

 
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Cupa Olimpia – Memorial Traian Nadasean PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 11:20

         Pe 28.septembrie incepand cu ora 10:00 Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti va asteapta la Snagov baza Nicolae Navasart (Baza Veche) pentru a urmari impreuna editia a IIIa a Cupei Olimpia – Memorial Traian Nadasean.

                                      

     Pe 28.septembrie incepand cu ora 10:00 Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti va asteapta la Snagov baza Nicolae Navasart (Baza Veche) pentru a urmari impreuna editia a IIIa a Cupei Olimpia – Memorial Traian Nadasean.

     Aceasta manifestare a fost inceputa  in anul 2011 cu o competitie de kaiac-canoe  si care a ajuns la editia cu numarul trei si reuneste sportivi la toate categoriile, de la juniori la veterani. Este un bun prilej sa retraim amintiri si sa depanam povesti alturi de mari sportivi romani, campioni olimpici si mondiali care au facut performanta.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Locuinte de la 18.000 de euro, la targul imobiliar Project Expo PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 10:47

           Preturile locuintelor oferite la vanzare in cadrul Targului Imobiliar Project Expo incep de la 18.000 de euro, dezvoltatorii oferind discounturi si oferte speciale privind variantele de finantare pentru toti potentialii clienti.

                         

       Pentru zona de sud a Capitalei, ofertele pleaca de la 18.000 de euro pentru o garsoniera, 28.000 euro pentru un apartament cu doua camere, 38.500 euro pentru apartamentele cu trei camere, transmite Agerpres.Sud Imobiliar Expert ofera apartamente cu doua camere (32,1 metri patrati) la 25.000 euro, in ansamblul Mary Residence.

     Pentru casele din complexul Lousiana Residence compania ofera un discount de 3.000 de euro la locuintele cu patru camere, care, in cele trei zile ale evenimentului, costa 85.000 euro (105 metri patrati utili si 100 de metri patrati teren).In ansamblul NewTown Residence, preturile pleaca de la 63.000 de euro, iar bucatariile sunt complet finisate, echipate cu produse electrocasnice (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica).

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Ford Romania opreste productia de automobile in septembrie si octombrie PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 08:43

    Ford Romania a oprit vineri, pentru sapte zile, productia de automobile la uzina de la Craiova, iar in luna octombrie are in plan o oprire de 13 zile a productiei, potrivit reprezentantilor companiei.
 

                           
    “Ca raspuns la situatia precara a pietei europene, Ford Romania continua sa-si ajusteze volumele la uzina de la Craiova si are in plan oprirea productiei de autovehicule pentru 13 zile in luna octombrie. in situatia in care piata auto va continua sa scada, este posibil sa existe astfel de zile si in lunile noiembrie si/sau decembrie”, a declarat purtatorul de cuvant al Ford Romania, Ana Maria Timis. Conform Contractului Colectiv de Munca dintre Ford si angajatii sai din Romania, in timpul acestor zile de intrerupere a productiei, angajatii se vor afla in somaj tehnic, acestia fiind platiti cu 80% din salariul de baza.

Citeşte mai mult...
 
International
Forte speciale israeliene au intrat in centrul comercial din Nairobi. PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 21:10

     Nepotul preşedintelui kenyan şi logodnica acestuia, printre victimele atacului

 

        Forţe speciale israeliene au pătruns în centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii şi răniţii, a afirmat duminică o sursă din cadrul serviciilor de securitate. Preşedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anunţat, duminică după-amiază, că nepotul său şi logodnica acestuia figurează printre cele 59 de persoane ucise în timpul atacului.

 

                      

       FORŢE SPECIALE israeliene au intrat în centrul comercial din Nairobi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

      "Israelienii tocmai au intrat şi salvează ostaticii şi răniţii", a declarat această sursă sub acoperirea anonimatului, adăugând că forţele speciale au ajuns duminică dimineaţă la Nairobi.

       Centrul comercial de lux "Westgate Mall" este cunoscut ca fiind în parte proprietatea israelienilor.

       "Este motivul pentru care ambulanţele au plecat" spre centrul comercial "Westgate Mall", a precizat sursa citată, adăugând că se aşteaptă noi victime.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 665 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home