Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Un super-stadion va fi construit la Craiova PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Septembrie 2013 12:41

        Primăria municipiului a prezentat azi planurile de reconstrucţie a stadionului "Ion Oblemenco".

                             

      Noua arenă, care are un aspect spectaculos, va putea primi 40.000 de oameni. Stadionul va face parte dintr-un complex sportiv, întins pe 15 hectare, care va cuprinde un parc, Sala Polivalentă recent inaugurată, sală de scrimă, sală de gimnastică, stadion de atletism de 5.000 de locuri.Viitorul "Ion Oblemenco" va fi destinat exclusiv fotbalului.

     Demolarea stadionului actual, pe care evoluează echipa Primăriei - SC Universitatea Craiova -, va începe la finalul anului viitor, iar până în 2016, când se încheie mandatul Olguţei Vasilescu, acesta ar trebui să fie finalizat.Consiliul Local Craiova doreşte să achiziţioneze mai multe terenuri pentru modernizarea Complexului Sportiv.

     Costul tranzacţiilor ar putea depăşi un milion de euro. Printre cei care deţin terenurile vizate se numără şi Rodion Cămătaru, fostul atacant al "Craiovei Maxima".

 

**Noul stadion "Ion Oblemenco" din Craiova - film de prezentare-

--  

http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=198

Citeşte mai mult...
 
IT
ASUS Zenbook UX301 – Mai usor, mai subtire, mai performant PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 20:22

      ASUS a prezentat astazi cele doua variante de Zenbook UX301 si noul Transformer Book Trio, toate intr-un cadru informal si presarat cu detalii picante.

                              

      ASUS Zenbook UX301 este cel mai subtire, elegant si performant ultrabook al productorului. Printre caracteristicile cu adevarat deosebite ale acestuia se numara capacul display-ului care este protejat de Gorilla Glass 3 atat pe ecran cat si pe suprafata acestuia, configuratia de top ce include cele mai noi procesoare Intel Haswell, si ecranul cu o rezolutie WQHD de 2560×1440 pixeli. Tot la nivel de configuratie merita mentionat faptul ca nu au incaput in acesta decat SSD-uri pe conector mSATA cu capacitati de 128 sau 256 GB, insa detine o placa grafica Nvidia GT730M.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cupa Romaniei la fotbal RAPID-CEAHLAUL 3 la 1 PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 19:14

   Intr-un  meci   cu  "farmecul "  Rapidului  , Rapid  a  invins   Ceahlaul  cu un  3:1   sec.

                              


    Acest  rezultat  nesperat  de  nimeni   ( poate  doar  de  antrenorul  Rapidului  ,Viorel Moldovan )  da  un  suflu  nou  in  Giulesti .

    Pentru  Rapid   au  inscris  :Martin,Ceolacu,Doman  , respectiv  Dica  de  la  Ceahlaul .

Citeşte mai mult...
 
Energie
SOCAR investeşte anual în România zeci de milioane de euro PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 18:15
                     SOCAR la Bucharest Forum 2013
                      

     Astăzi, 26 septembrie 2013, CEO SOCAR România a participat la Palatul Parlamentului în deschiderea conferinţei regionale Bucharest Forum 2013, organizată de Institutul Aspen România. Evenimentul este anual şi reuneşte decidenţi politici precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, pentru a discuta aspecte legate de economia şi securitatea regională, precum şi dezvoltarea rutei comerciale dintre Asia, Europa, Statele Unite şi Canada. CEO SOCAR România, Hamza Karimov a susţinut un discurs pe tema sustenabilităţii Noului Drum al Mătăsii.

Relatăm în continuare intervenţia integrală susţinută astăzi de CEO SOCAR România, Hamza Karimov:

Citeşte mai mult...
 
Auto
Catalanii de la Indcar au demarat productia in Parcul Industrial Prejmer PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 14:47

     Pentru anul acesta, „norma” pe care şi-au impus-o este de 250 de saşiuri pentru microbuze şcolare

                               

     Catalanii de la Indcar Group au demarat luna trecută, potrivit unui anunţ postat pe site-ul companiei, activitatea într-un centru de producţie de caroserii pentru microbuze în Parcul Industrial Prejmer, de lângă Braşov. Potrivit anunţului, investiţia totală în noul centru Indcar se ridică la 4,6 milioane de euro, subsidiara de la Braşov având 60 de angajaţi. Centrul de la Braşov este al doilea al companiei, după cel din provincia spaniolă Girona. La Prejmer ar urma să se producă 250 de organisme în primul an de activitate, aceasta urmând să se concentreze pe saşiuri pentru microbuze folosite în transportul şcolar. Producţia de la Prejmer este destinată unor ţări ca Franţa sau Italia, dar pe viitor compania se aşteaptă la creşterea cererilor de pe piaţa est-eruopeană.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
In septembrie, din nou, Salonul Calului ! PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 09:46

    Cum era de așteptat, după succesul ediției inaugurale din 2012, Clubul de echitaţie Equestria din Tâncăbeşti (DN1) va organiza între 27 și 30 septembrie 2013 cea de-a doua ediţie a Salonul  Calului  !

                                            

     “A doua ediţie a Salonului Calului vine să reconfirme nevoia unui astfel de eveniment complex şi ambiţios în România, pe care sperăm să-l transformăm, în timp, într-un brand local şi într-un model de business. Am acordat din nou o deosebită atenţie nevoii de educare a publicului în spiritul competiţiei fair-play, al stilului autentic şi al aprecierii unui spectacol unic, cum este echitaţia. 

    Unicitatea acestui concept constă tocmai în îmbinarea activității competiţionale pur sportive cu fascinante show-uri ecvestre, parade şi momente tematice de divertisment ecvestru, dar şi cu prezentări pentru publicul avizat.” a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului Equestria, care și-a propus ca prin acest eveniment să consacre în România un eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru, având ca temă de inspiraţie celebrul Salon du Cheval din Paris.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 663 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home