Total Media News

Monden
Dezgolit frumos PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 
Energie
UE interzice importul petrolului iranian, Teheranul răspunde cu ameninţări PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 19:00

BRUXELLES / Teheran (Reuters) -

 

Uniunea Europeană a interzis importurile de petrol din Iran, luni, şi a impus o serie de alte sancţiuni economice, care uneşte Statele Unite ale Americii într-o nouă rundă de măsuri menite să monitorizeze  programul de dezvoltare nucleară al Teheranului

 In Iran, un politician a răspuns prin reînnoirea  ameninţarii privind  o  posibila  blocada  a  Strâmtoarii Hormuz, o rută de export de petrol vitale pentru economia globală, şi altul a zis: Teheran ar trebui să taie transferurile de petrol  brut   catre UE imediat.

 

                          

     

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Noutati legislative in saptamina 16 - 20 ianuarie 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 18:40

                    

                   Noutati legislative   :                    


1. Ordin nr. 33 din 11.01.2012 pentru aprobarea Procedurii de certificare a declaraţiei privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare, precum şi a modelului şi conţinutului formularului "Certificat privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare", publicat in Mo nr. 33 din 16.01.2012.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Izolatia termica creste preturile apartamentelor PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 11:54

             Studiile arata ca in Bucuresti, spre deosebire de celelalte orase din tara, diferenta de pret intre apartamentele vechi reabilitate termic si cele nereabilitate este foarte mare.

Astfel, izolatia termica constituie un factor determinant atat in ceea ce priveste economia financiara si economia de energie, cat si in ceea ce priveste confortul climatic in cladire si reducerea emisiilor de substante daunatoare pentru mediul inconjurator. In momentul in care un cumparator se decide sa-si achizitioneze o locuinta, acesta este unul din aspectele importante pe care trebuie sa le ia in considerare.

                 

. In acest sens, in cazul ansamblurilor Adama, la exterior placarea este realizata cu polistiren de 10 cm, pentru a conferi blocului o izolatie buna si a pastra caldura iarna si o temperatura agreabila vara.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Nolan iti arata colectia de casti 2012 Nolan iti arata colectia de casti 2012 PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:27

                Nolan se pregatesc pentru 2012.

Prezenti la Motor Bike Expo programat pentru data de 20-22 ianuarie la Verona, cei de la Nolan aduc o multime de noutati la capitolul echipamente moto.

 

 

                           

Astfel, daca va tenteaza casti precum Nolan N104, X-lite X-702, crossover Grex J2Pro, urmariti clipul de mai jos pentru a va decide ce model sa va achizitionati.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQ23IqevgkQ

 

 

 

www. atvrom.ro

 


Pagina 648 din 666

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home