Total Media News

Ultimele sitiri

Politic
Primul-ministru Victor Ponta a avut intalniri cu reprezentantii unor companiil americane importante PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 08:41

      Primul-ministru Victor Ponta a avut întâlniri cu reprezentanţii companiilor Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM, precum şi cu executivul AMRO

                                                         

      Alocuţiunea premierului Victor Ponta la conferinţa AMRO, US Chamber of Commerce & Business Roundtable

 

     Vă mulţumesc foarte mult.

     Cu certitudine voi îmbătrâni mai repede decât dumneavoastră fiind premier al unei ţări europene, nu spune însă că a fi preşedinte al Statelor Unite este mai uşor, dar mă dedic în totalitate îndeplinirii obligaţiilor mele şi doresc să vă mulţumesc tuturor, domnule guvernator, domnule subsecretar, preşedinte, doamnelor şi domnilor, pentru oportunitatea oferită în această dimineaţă – nu este prea devreme pentru noi, in România este acum după-amiază, dată fiind diferenţa de fus orar.

Dat fiind că sunt însoţit în această vizită de colegii de Cabinet şi de consilierii pe probleme economice, doresc să spun că nu este o întâmplare, ci intenţia mea de a dedica prima zi a vizitei în Statele Unite, relaţiilor economice dintre statele noastre. Sigur, cu toţii aţi amintit şi sunt mândru să spun acest lucru, relaţiile noastre politice şi militare sunt serioase, de încredere, dar cu toate acestea, sunt de părere că trebuie as facem pasul următor și să includem şi latura economică în acest parteneriat strategic, deoarece politica este importantă, cooperarea militară de asemenea, dar viziunea mea, cea menţionată şi de dvs, este de a aduce relaţia economică la acelaşi nivel ca şi cea politică şi militară.
Voi începe prin a-mi exprima gratitudinea şi a mulţumi personal tuturor companiilor americane care au investit bani, au adus noi tehnologii şi au creat locuri de muncă în România. Ce poate fi mai important pentru un premier decât crearea de locuri de muncă în aceste vremuri și creșterea încrederii în viitorul nostru ca ţară?

Citeşte mai mult...
 
Politic
Prim ministru Victor Ponta s-a intilnit cu presedintele Bancii Mondiale PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 08:17

    Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, la Washington, cu preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong KIM

                         

    Vizita premierului Victor Ponta în Statele Unite ale Americii - întâlnirea cu președintele Băncii Mondiale, Jim Yong KIM
Citeşte mai mult...
 
Consumator
Bulgarii anunta PROBLEME MAJORE la podul Calafat-Vidin, dupa numai patru luni de la inaugurare PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2013 15:57

          Podul Calafat-Vidin are aproximativ 20 de probleme serioase, relevă o inspecţie a Ministerului bulgar al Transporturilor, informează site-ul Novinite.com.

                 

     "Nu înţeleg de ce presa a relatat doar despre o singură gaură în asfalt, pe podul Calafat-Vidin, când de fapt sunt numeroase gropi şi alte probleme", a declarat ministrul bulgar al Transporturilor, Danail Papazov, potrivit site-ului Novinite.com.

      Podul a fost asfaltat în urmă cu patru luni, dar presa a relatat că există deja o groapă mare pe sensul dinspre România spre Bulgaria.

     

Citeşte mai mult...
 
Sport extrem
Romanii Oana Harabagiu , Tiberiu P. , Stelian P. si Adrian F. vor incerca sa cucereasca Everestul PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2013 11:28

          Cea mai tânără echipă formată din alpiniştii români Oana Harabagiu (23 de ani), Tiberiu Pintilie (29 de ani), Stelian Păvălache (36 de ani) şi Adrian Fako (25 de ani) va încerca să cucerească vârful Everest, pe ruta nordică, în sezonul de primavară 2014.

                                                                                

     Expediţia Everest 2013-2014 se va desfăşura în două etape, prima urmând să înceapă în 28 octombrie în India şi va consta în escaladarea unor vârfuri de peste 6.000 de metri pentru antrenament, cât şi în testarea echipamentelor electronice şi de transmie prin satelit. Cea de-a doua etapă, ascensiunea pe Everest, se va desfăşura în perioada aprilie-iunie 2014.

     În cadrul unei conferinţe de presă, secretarul de stat Carmen Tocală, a transmis echipei un mesaj de încurajare şi de susţinere:

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Casele de langa Bucuresti, scoase la vanzare la preţuri de apartamente in Capitală PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2013 10:54

     Casele pe pământ construite lângă Bucureşti au ajuns să coste în unele cazuri mai puţin decât un apartament din oraş, potrivit unei analize, astfel o casă în Comuna Berceni, de 260 metri pătraţi, este scoasă la vânzare la preţul la care se vinde un apartament cu două camere.

                                     

    Astfel, pentru un apartament cu două camere din Bucureşti, preţul mediu solicitat de proprietari este de circa 53.000 euro, iar cu 52.000 de euro este scoasă la vânzare o casă în comuna Berceni, construită în 2010, cu o suprafaţă de 260 de metri pătraţi, cu parter şi cu etaj, potrivitImobiliare.net.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cand vine iarna in Romania PDF Imprimare Email
Luni, 21 Octombrie 2013 16:10

             Primele ninsori sunt preconizate de la 1 noiembrie, la munte, iar după 20 noiembrie se vor extinde la nivelul întregii ţări, a spus luni, în videoconferinţa de la MAI, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.

                         

    Ion Sandu a precizat că dacă în decembrie va fi mai frig, în lunile ianuarie şi februarie temperaturile vor fi apropiate de norme. El a adăugat că în luna ianuarie temperatura medie va fi în jurul valorii de minus trei grade.

     Directorul ANM a avertizat însă că există şi posibilitatea ca în ianuarie şi februarie să existe o săptămână sau 10 zile când temperaturile să scadă şi până la minus 15 grade sau minus 20 de grade.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 648 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home