Total Media News

Companii
ELECTROCONSTRUCTIA ELCO ILFOV SA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 14:21

                     SC    ELECTROCONSTRUCTIA   ELCO   ILFOV   SA

                 

 

Judet: Bucuresti
Oras: Sectorul 6
Adresa: Str. NENITESCU COSTIN 5-9 BUCURESTI

Citeşte mai mult...
 
Esential
Daniel Chitoiu: Intr-o luna vom schimba legea IMM-urilor PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 08:38

           Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

                                    

     ''În maxim o lună vom aproba o lege de modificare şi completare a actului normativ privind IMM-urile prin care vom simplifica toate procedurile administrative plecând de la emiterea de avize, de certificate, de autorizaţii la nivel central şi local, pe fiecare instituţie în parte. Nu este normal ca întreprinzătorii să depună o documentaţie pentru obţinerea unui aviz, a unei autorizaţii în construcţii şi dacă vrea instituţia respectivă dă răspunsul în termen rezonabil, iar dacă nu, tot ea (instituţia, n.r.), că nu le daţi şpagă, v-o dă când vrea ea: peste un an, doi, trei. Dumneavoastră, când vă faceţi un plan de afaceri implicaţi nişte resurse financiare, materiale, umane. Nu este normal ca cel care are decizia administrativă să se opună planului dumneavoastră de afaceri", a declarat Chiţoiu.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
O noua metoda de detectare a osteoporozei, inventata de cercetatorii de la NASA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 08:24

     O nouă metodă de detectare a osteoporozei, în stadii timpurii ale maladiei, a fost inventată de cercetătorii de la NASA.

                                                  

   În zilele noastre, osteoporoza poate trece neobservată vreme îndelungată şi poate fi diagnosticată doar cu ajutorul radiografiilor, după ce s-a produs deja o slăbire a structurii osoase ce a dus la apariţia unei fracturi.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
UE vrea ca fondul de urgenta permanent al zonei euro sa devina operational de la 9 iulie PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 07:17

                 Uniunea Europeană (UE) vrea ca fondul permanent de 500 de miliarde de euro pentru ajutarea statelor cu probleme din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate (European Stability Mechanism - ESM), să devină operaţional la 9 iulie, a declarat un oficial european citat de Bloomberg.

      Parlamentele celor 17 state membre trebuie să ratifice ESM înainte ca acesta să intre în vigoare pentru a contracara criza datoriilor din zona euro.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cupa Mondiala de Judo - Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 10:58

 

      Ieri , in Sala Polivalenta din Bucuresti s-a desfasurat in fata unui public destul de numeros o etapa din programul Cupei Mondiale de Judo. Aceasta competitie a fost rezervata strict fetelor.De asemenea, au fost prezente personalitati importante ale sportului romanesc precum Octavian Morariu presedintele COSR, Carmen Tocala , presedinte al ANST si Alin Petrache , conducatorul Federatiei Romane de Rugby.

 

      Delegatia noastra si-a respectat blazonul obtinand un loc 2 la categoria -48kg prin Carmen Bogdan , victoria la categoria -52kg, fiind o categorie cu podium 100 % romanesc, si  cateva medalii de bronz.In cadrul categoriei -57kg castigatoare a fost TIna Zeltner (Austria) care a invins-o pe Frantuzoaica Automne Pavia , iar in cadrul cateogriei -63kg Gemma Howeell (Marea Britanie ) a invins-o pe Nina Milosevic (Slovenia ).

      De notat , ca de la aceasta compeittie a lipsit Alina Dumitru , fiind meneajata de stafful sau .                        

 

      Competitia continua azi la Sala Ioan Kunst Ghermanescu din capitala cu categoriile -70, -78 si +78.

 

 

 

 

**  Gini Andrei  Duta

 

 

 
Sporturi individuale
Doua blonde diferite » Maria Sarapova si Caroline Wozniacki au fost atractiile zilei de ieri PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 09:35

           Rusoaica învins-o pe Shuai Peng, în timp ce Caroline a pierdut în faţa Kaiei Kanepi

                              
Maria Şarapova seamănă frică.

Şi nu e din cauza ţipetelor de pe teren, ci a felului în care joacă. În trei meciuri nu a pierdut decît 5 gameuri. Ea a învins-o ieri, la Roland Garros, pe o arenă Phillippe Chatrier plină pe Shuai Peng din China, cu 6-2, 6-1. Maria atacă, Maria ţipă şi Maria cîştigă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 644 din 715

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home