Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Octombrie 2013 15:41

          Peste 1.000 de salariati de la o firma din Bacau detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu vor fi disponibilizati colectiv, potrivit unui document depus la Inspectoratul Teritorial de Munca, fara ca vreunul dintre angajati sa primeasca salarii compensatorii.

 

      Societatea Tehnostrade SRL Bacau, una dintre cele mai mari firme de constructii si reabilitari de drumuri din Romania, a anuntat disponibilizarea a 1.017 angajati din cei 1.140 de salariati pe care firma ii are in prezent.

  Trimiterea in somaj a salariatilor de la firma al carei actionar majoritar este Dorinel Umbrarescu se va face pe data de 7 decembrie 2013, fara a se sti daca acestia vor mai fi rechemati la munca dupa incheierea sezonului rece.

    "In documentul depus la Inspectoratul de Munca prin care se anunta disponibilizarea angajatilor administratorul societatii invoca probleme economice ale firmei.

    Niciunul dintre salariatii trimisi in somaj nu va beneficia de salarii compensatorii", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Bacau, Dan Buftea, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LIQUI MOLY publică noul calendar erotic 2014 PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Octombrie 2013 13:36

      LIQUI MOLY publica noul calendar erotic – punerea in scena   eleganta de la Hockenheimring

                       
           Temperatura din interiorul cockpitului poate creşte la peste 70 grade în timpul unei curse din cadrul campionatului mondial de raliuri. Şi spectatorii se pot încălzi atunci când ţin în mână un calendar erotic de la LIQUI MOLY.
           Acesta are ca subiect „Pista de curse“ şi pune în scenă echipa LIQUI MOLY Engstler BMW. Însă nu autovehiculele trebuie să capteze întreaga atenţie.
           „Am dorit să facem un calendar care are pe fundal pista de curse, deoarece legătura care se face aici cu LIQUI MOLY este deosebit de mare“, a declarat Peter Baumann, manager de marketing la LIQUI MOLY. „Şi aceasta nu numai pentru că deţinem o echipă de curse în cadrul campionatului mondial de raliuri, ci şi pentru că solicitările extreme din motorsport reprezintă un test excepţional pentru produsele noastre.“De fapt, şi produsele joacă un rol secundar în calendarul erotic.
Citeşte mai mult...
 
IT
Noul smartphone revolutionar LG G Flex PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Octombrie 2013 09:48

      Avand in vedere cateva elemente introduse , termenul de revolutionar este cel mai potrivit in asociere cu aparatul.

                           

      De cateva saptamani am tot detaliat cele doua smartphone-uri cu display-uri curbate, LG G Flex si Samsung Galaxy Round. Desi panoul unuia este curbat de alungul telefonului si panoul celui de al doilea este curbat pe latul terminalului, exista si cateva similaritati intre ele. Cea mai importanta consta in disponibilitatea redusa, limitata in ambele cazuri la Coreea de Sud, tara mama atat a celor de la LG cat si a celor de la Samsung.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Lia Olguţa Vasilescu anunta ca va face plangeri penale impotriva lui Adrian Mititelu PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Octombrie 2013 22:45

   Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că va depune plângeri penale pentru fals, uz de fals şi evaziune fiscală împotriva finanţatorului clubului FC "Universitatea" Craiova, Adrian Mititelu, ca urmare a scandalului izbucnit între cei doi din cauza stadionului "Ion Oblemenco".

                                 

    Edilul Craiovei a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că Tribunalul Dolj nu ar fi trebuit să îi dea câştig de cauză patronului FC "Universitatea" Craiova, în dosarul în care a cerut revenirea pe stadionul "Ion Oblemenco".

    "În anul 2011, municipalitatea a dorit excluderea lui Adrian Mititelu de pe stadion pentru lipsa plăţii redevenţei. Mititelu a cerut despăgubiri în valoare de trei milioane de lei pentru investiţiile făcute în stadion. În actul adiţional, semnat de acesta, concesionarul poate efectua lucrări de reabilitare, cheltuielile fiind suportate integral şi nu vor fi recuperate. Cu alte cuvinte, Adrian Mititelu se angaja că aceste cheltuieli nu vor fi decontate de municipalitate. Astfel, dosarul trebuia închis, lucru care nu s-a întâmplat", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Citeşte mai mult...
 
International
Bashar al-Assad a emis un decret de amnistiere a dezertorilor care se predau PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Octombrie 2013 22:22

           Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a emis un decret de amnistiere a rezerviştilor care nu s-au supus ordinelor de mobilizare şi a militarilor dezertori, cu condiţia de a se preda autorităţilor, anunţă agenţia oficială SANA, citată de AFP.

                     

                                         Bashar al-Assad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

            "Preşedintele le acordă amnistia recruţilor care se predau în 30 de zile", precizează un comunicat.

             Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între forţele opoziţiei şi serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad. Bilanţul violenţelor este, potrivit estimărilor ONU, de peste 100.000 de morţi.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cei 23 de jucatori candidati BALONUL DE AUR PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Octombrie 2013 17:02

           FIFA şi France Football au dat publicităţii, marţi, lista de 23 de jucători din care va fi desemnat "Balonul de Aur" 2013, cei mai mulţi candidaţi, şase, provenind de la campioana Europei, Bayern Munchen, club urmat de FC Barcelona, cu patru nominalizări.

                           

       Cei 23 de jucători (în ordine alfabetică) sunt următorii: Gareth Bale (Real Madrid), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Radamel Falcao (AS Monaco), Eden Hazard (Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Andres Iniesta (FC Barcelona), Philipp Lahm (Bayern Munchen), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Lionel Messi (FC Barcelona), Thomas Muller (Bayern Munchen), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Neymar (FC Barcelona), Mesut Ozil (Arsenal Londra), Andrea Pirlo (Juventus), Franck Ribery (Bayern Munchen), Arjen Robben (Bayern Munchen), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen), Luis Suarez (Liverpool), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Yaya Toure (Manchester City), Robin Van Persie (Manchester United) şi Xavi (FC Barcelona), informează BBC.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 643 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home