Total Media News

IT
Computex 2012 – ASUS Tablet 810 si Tablet 600, primele dispozitive cu Windows PDF Imprimare Email
Joi, 07 Iunie 2012 13:27

     ASUS a dezvaluit ieri la Computex 2012 alte doua tablete ce ruleaza sistemul de operare de la Microsoft. Exista o mica diferenta intre acestea: Tablet 810 ruleaza Windows 8, iar Tablet 600 Windows RT.

                            

     Poate va intrebati ce este Windows RT - cea mai comuna denumire pentru acesta este Windows on ARM. Este un sistem de operare ce va rula pe procesoarele mobile ale tabletelor incluzand noul Tegra 3 de la Nvidia.

Citeşte mai mult...
 
Esential
In 10 ani, bulgarii vor fi minoritari la ei in tara. PDF Imprimare Email
Joi, 07 Iunie 2012 13:22
     
                               Rromi - 8 Protv Ad

         Bulgaria se confrunta cu o situatie cel putin delicata. Populatia bulgara se micsoreaza de la o zi la alta, iar in urmatorul deceniu risca sa devina minoritara.

Centrul de Statistica Demogafica din Bulgaria anunta ca in 10 ani tara va trebui sa se confrunte cu ideea ca bulgarii nu vor mai fi majoritari.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Ronnie O'Sullivan "Ia ceva timp off" de la Snooker PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 23:02

    Campionul mondial Ronnie O'Sullivan vrea    sa  "ia ceva timp off", de la   competitiile  de  snooker  după ce a refuzat să semneze contractul de jucator oficial.

                             

       Declaraţia sa :

                 "Nu am semnat un contract de jucător  pentru  ca simt  ca  clauzele contractului sunt prea oneroase."Barry Hearn a confirmat ştirea pe site-ul Snooker Mondial, spunând :  "pur şi simplu nu pot face excepţii pentru cerinţele  venite  de la  un singur jucător  individual".

 

Citeşte mai mult...
 
Politic
Declaratiile primului-ministru Victor Ponta cu prilejul redeschiderii Spitalului Orasenesc Buftea PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:45

     Victor Ponta: Eu vrea să spun doar faptul că am vrut să dau un mesaj că acolo unde se poate și acolo unde se dovedește că din punctul de vedere al standardelor de cost că este necesar și este sustenabil, putem să redeschidem anumite unități medicale.

                                 

    Aici la Buftea s-a spus și l-am rugat pe domnul ministru care a verificat, exista personal, existau dotările necesare și, mai ales, exista nevoia extraordinară a oamenilor din zona - aflăm acum că nu doar a oamenii de aici, din zonă, înţeleg că şi din alte zone limitrofe - şi nu pot decât să spun că sper că am făcut un lucru bun pentru foarte mulţi oameni, care vor avea nevoie de acest spital.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Auchan a deschis al 10-lea hipermarket, in Iasi PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:39

Auchan a inaugurat joi al zecelea hipermarket propriu, in centrul comercial Palas din Iasi. Magazinul are o suprafata neta de vanzare de 5.300 metri patrati.

                         

    Deschiderea magazinului Auchan Iasi reprezinta crearea a peste 250 de noi locuri de munca.“Sarbatorim astazi un dublu eveniment: deschiderea celui de al 10-lea hipermarket Auchan din Romania si lansarea primului Auchan City – noul concept de hipermarket de 5.000 metri patrati predominant alimentar”, a declarat Patrick Espasa, director general Auchan Romania.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sugestii ptr. o noua Lege a IMMurilor PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 08:32

  Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători. 

     Sugestii    ptr.  imbunatatirea  activitatii  IMMurilor  (  si  nu  numai..)   

                              


         Ce  ar  trebuie  schimbat  :
 

1-    Legea securitatii si sanatatii in munca nr.319/2006 si Normele metodologice de aplicare a acesteia si HG nr.355/2007 sa se aplice la societatile comerciale cu  minimum 50 de angajati.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 642 din 715

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home