Total Media News

Sport
Klaus Kroell castiga coborarea de la Chamonix PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 15:29  Astazi austriacul Klauss Kroell a castigat coborarea de la Chamonix (Franta) , aceasta etapa inlocuinc coborarea de la Val Gardena (Italia) care nu s.a putut disputa. Podiumul a fost completat de Bode Miller (Sua) si Didier Cuche (Elvetia ).

    Liderul specialitatii coborare este DIdier Cuche in timp ce liderul la total , este croatul Ivica Kostelic .

   Tot la Chamonix mai sunt programate o proba de coborare si una de super combinata ce vor avea loc in acest weekend.

 

                    

 

 

 

 

 

 

  Duta  Gini  Andrei

 
Financiar
BCR isi consolideaza pozitia ca furnizor de servicii de facturare in industria tichetelor PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 11:58

Banca Comerciala Romana ( BCR ) impreuna cu Transfond au incheiat un parteneriat cu Cheque Dejeuner pentru emiterea facturilor electronice. Cheque Dejeuner este a doua companie din industria tichetelor de masa care implementeaza serviciul e-Factur@ pus la dispozitie de Transfond prin intermediul BCR.Serviciul de facturare electronica asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

                 

e-Factur@ se bazeaza pe o aplicatie unica securizata, la care se pot conecta atat emitentii de facturi, cat si destinatarii acestora. Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesara tiparirea si pastrarea acestora pe suport hartie.

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 11:53

Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie, cele doua societati – Sover Optica si Optical Lenses - desfasurandu-si activitatea precum doua unitati logistice specializate in functie de categoriile principale de articole comercializate.

                      

                             

Produsele finite, fie ca ne referim la articole optice atasate vederii (rame de ochelari, ochelari de soare, accesorii etc), la echipamentele de investigatie a vederii (autorefkeratometre, combine oftalmologice, fundus camera etc) ori la cele destinate laboratorului de optica (masini de slefuit, lensmetre, instrumentar etc), vor constitui portofoliul Sover Optica, in vreme ce produsele semifinite - lentilele oftalmice corectoare - vor intra in portofoliul nou infiintatei societati Optical Lenses. 

 

Citeşte mai mult...
 
Cultura
150 DE ANI – BUCUREŞTI, CAPITALA ROMÂNIEI PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 09:53

Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

       


Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Inscrieri la cursurile de engleza in Bucuresti la BRITISH Council PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Februarie 2012 09:45

       Inscrie-te la unul din cursurile noastre pentru adulti sau copii si imbunatateste-ti nivelul de limba engleza. Incepand cu 10 februarie iti poti rezerva online un loc la testele de plasament pentru a-ti stabili nivelul de engleza. Testele de plasament si inscrierile au loc pe 27 februarie, 12 si 24 martie 2012.
Trimestrul de primavara se desfasoara in perioada 27 martie-23 iunie 2012.

                  

 

INSCRIERI

Daca sunteti interesat de oferta noastra si doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile noastre va fi nevoie sa sustineti un test de nivel.Vom organiza teste de nivel pentru trimestrul de primavara pe 27 februarie, 12 martie si 24 martie. Veti putea face o programare pentru testele din 27 februarie incepand cu data de 10 februarie.Dupa test veti primi informatii despre cursurile si grupele disponibile pentru nivelul dumneavoastra de limba engleza si veti avea posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele disponibile. Pentru a vi se garanta un loc intr-o grupa va fi nevoie sa achitati integral taxa de curs.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Preturile apartamentelor vor stagna in 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Februarie 2012 11:50

Preturile apartamentelor sunt asteptate sa stagneze in 2012, dupa scaderi constante inregistrate in ultimii trei ani, potrivit unui raport de monitorizare imobiliara realizat de site-ul AnunturiParticulari.ro.

 

                              

In contextul in care noile norme restrictive de creditare impuse de BNR nu au efect asupra segmentului de piata cu preturi cuprinse pana la plafonul programului ”Prima Casa” si daca din punct de vedere financiar si economic nu vor exista evenimente semnificative in anul 2012, AnunturiParticulari.ro estimeaza ca acest an va aduce cu sine o stabilizare a preurilor la apartamente, etapa de scadere masiva a preturilor fiind o perioada depasita de piata imobiliara.In luna ianuarie, pretul mediu solicitat de proprietari pentru o garsoniera a fost de 37.500 euro, diferenta fata de aceeasi luna a anului 2011 fiind de doar 100 de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 642 din 666

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home