Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
Două companii din China au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai Oltchim PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2013 22:02

        Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat luni o scrisoare de intenţie cu Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, cele două companii din China fiind interesate să participe la privatizarea combinatului din Râmnicu-Vâlcea, aflat în insolvenţă.

                     

  "Prin această scrisoare de intenţie, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Olchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte", a declarat luni într-o conferinţă ministrul Economiei, Andrei Gerea.

    La conferinţă nu au participat şi reprezentanţii companiilor chineze.

    Gherea a spus că va fi un proces transparent şi concurenţial, iar Ministerul Economiei este "optimist şi încrezător" şi aşteaptă "cu emoţie" să dechidă ofertele.

Întrebat dacă solicitarea de transparenţă şi de tratament nediscriminatoriu au reprezentat o cerinţă a companiilor chineze sau au venit din partea Ministerului Economiei, Gerea a afirmat: "Ne-am întâlnit undeva la mijloc".

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
RCS & RDS controleaza jumatate din piata de internet fix si 60% din piata de cablu TV din Romania PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2013 21:51

      RCS&RDS, compania patronată de Zoltan Teszari, controlează aproape jumătate din piaţa de internet fix din România, având 1,6 milioane de abonamente, scrie ZF.ro.

                                                          

    RCS&RDS deţine 46,7% din piaţa de internet fix, faţă de 35,7% în 2009, şi 61,5% din piaţa de cablu TV din România, faţă de 47,7%, în urmă cu patru ani.

    În ultimii doi ani şi jumătate, RCS&RDS a câştigat 500.000 de clienţi noi pentru serviciile de internet fix, mai scrie ZF.

    Informaţiile legate de cota de piaţă a companiei RCS&RDS apar pentru prima oară din 2010 încoace, atunci fiind ultima dată când RCS&RDS a dat publicităţii astfel de date. Datele prezentate mai sus sunt valabile pentru finalul anului 2012.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Americanii de la Lear Corporation deschid o fabrica la Iasi PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2013 13:02

    Lear Corporation, unul dintre principalii furnizori globali de scaune si sisteme electrice de distributie pentru industria auto, a anuntat marti ca va deschide o noua fabrica de scaune in Iasi, Romania, in ianuarie 2014.

                  

     Noua fabrica va deservi producatori de automobile din toata Europa si avea aproximativ 1500 de angajati. "Suntem incantati sa deschidem o noua fabrica la Iasi, un centru important pentru industria textila", a spus Gideon Jewel, presedintele diviziei de scaune a Lear pentru Europa si Africa.
 
     Fabrica din Iasi se adauga la celelalte unitati detinute de Lear Corporationa din Romania, de la Pitesti si Campulung, specializate in sisteme de distributie electrica.
 
Lear Corporation este unul din liderii mondiali in productia de scaune auto si sisteme de distributie electrica. Produsele sale sunt concepute, proiectate si fabricate de catre o echipa diversa de aproximativ 113.000 de angajati in 36 de tari. Sediul Lear este in Southfield, Michigan.

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la deschiderea Campionatului Mondial de Ju-Jitsu PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Noiembrie 2013 21:55

            Astăzi, 22 noiembrie 2013, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu a fost prezent la deschiderea celei de-a patra ediţii a Campionatului Mondial de Ju-Jitsu rezervat categoriilor de vârstă Aspiranţi (U18) şi Juniori (U21), ce are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.       

                          

   Ministrul Nicolae Bănicioiu le-a urat “Bun venit!” în ţara noastră tuturor echipelor prezente la competiţie:

   “Sunt impresionat de participarea masivă pe care o avem astăzi la acest sport, peste 480 de sportivi, din mai mult de 30 de ţări din lume. Consider că acest eveniment este şi o modalitate de a promova acest sport printre tinerii români. Vă mulţumesc că aţi ales România şi mă bucur că împreună cu Federaţia Română de Arte Marţiale reuşim să găzduim acest campionat. Sper ca în această scurtă perioadă să descoperiţi România şi cât este de frumos oraşul Bucureşti. Le urez succes tuturor participanţilor, cei mai buni să câştige şi îmi doresc să rămâneţi cu amintiri cât mai plăcute despre ţara noastră”. 

  Lotul Naţional al României cuprinde 31 aspiranţi şi 19 juniori, de la 16 cluburi de ju-jitsu din ţară. 

Competiţia organizată de Federaţia Română de Arte Marţiale (FRAM), Departamentul Ju-Jitsu se desfăşoară în perioada 22-24 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar accesul este gratuit.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
BLACK FRIDAY 2013 GAMESTORE Discounturi intre 15-20% la jocurile video (pentru PC si console) PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Noiembrie 2013 16:29
    Sarbatorim Black Friday cu discounturi intre 15-20% la jocurile video (pentru PC si console) si figurinele Skylanders.
                              
    Nu intra in promotie consolele si accesoriile pentru console.
    Puteti achizitiona jocuri la pret foarte bun din cele peste 1000 de jocuri existente pe stoc.

                 

           http://www.gamestore.ro

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Carta drepturilor si obligatiilor persoanei fizice supuse verificarii fiscale PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Noiembrie 2013 15:00
    Pe website-ul Ministerului Finantelor Publice, la adresa www.mfinante.ro, categoriaTransparenta decizionala, a fost publicat si poate fi consultat Proiectul de Ordin privind aprobarea Cartei drepturilor si obligatiilor persoanei fizice supuse verificarii fiscale.
                                                             
     Verificarea situatiei fiscale personale a persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit, prevazuta la art. 1091 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, reprezinta ansamblul activitatilor desfasurate de organele fiscale avand ca obiect examinarea totalitatii drepturilor si a obligatiilor de natura patrimoniala, a fluxurilor de trezorerie si a oricaror altor elemente relevante pentru stabilirea situatiei fiscale reale a persoanei fizice verificate.

Pe timpul desfasurarii verificarii fiscale sunt prevazute urmatoarele drepturi:
Citeşte mai mult...
 


Pagina 632 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home